Detalii şocante despre unul dintre criminalii triplului asasinat de la Călăraşi! Ce făcea fiul adoptiv al familiei ucise

Criminalul care a comis triplul asasinat de la Călăraşi ar fi fiul adoptiv al familiei ucise, Alexandru Dan. Tânărul a fost deja reţinut de poliţie împreună cu alte două persoane.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Rudele victimelor de la Călăraşi au povestit că Alexandru Dan a fost crescut încă de la două luni, dar ajunsese să nu se mai înţeleagă cu el, motiv pentru care, la 14 ani, l-au dat la un centru de plasament.

Bărbatul ucis, Nicu Popescu, nu era de acord să îl mai primească în casă, dar soţia şi fiica lui, şi ele omorâte, ar fi insistat şi i-ar fi luat mereu apărarea.

Potrivit jurnaliştilor de la libertatea.ro, băiatul cerea mereu sume mari de bani familiei care îl crescuse.

"Au vrut să ajute un copil. Au ajutat copilul şi l-au omorât. Au avut multe probleme cu el. Au furat maşina unei nepoate. Chiar şi în seara asta au furat maşina. L-au crescut de la 2 luni până la 14 ani, când nu s-au mai înţeles cu el”,a dezvăluit Vasile Popescu, nepotul bărbatului ucis.

"Doi bătrâni, soţ şi soţie, cu vârstele de 82 şi 80 de ani, au fost găsiţi înjunghiaţi în casa din strada Mihail Sadoveanu. Fiica lor de 58 de ani, de asemenea, a fost ucisă.

Surse din anchetă spun că asasinii sunt trei adolescenţi de 17 ani, de la Centrul de Plasament din Perişoru, judeţul Călăraşi. Cei trei, identificaţi ca fiind Bivolaru Valentin, Alexandru Dan şi Ene Cristian, bănuiţi a fi consumatori de etnobotanice, au fost arestaţi", anunţă şi observator.tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Vântur este gravidă? Iubita lui Salman Khan a vizitat o clinică de obstretică şi ginecologie!

Explozie puternică şi tentativă de jaf la o bancă! Doi bărbaţi au fost reţinuţi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies