Detalii șocante din copilăria olandezului care a ucis-o pe Adriana. Mama lui a povestit totul într-o carte

Detalii șocante despre copilăria olandezului au ieșit la iveală în cartea scrisă chiar de mama lui. Se pare că familia olandezului are o istorie lungă cu abuzuri domestice.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mama olandezului a scris o carte în care a povestit mai multe aspecte negative din viața de familie. 

Citeste si: Incredibil! Cum arată acum Margareta Pâslaru la 76 de ani! Cântăreața superbă din trecut a ajuns să întoarcă privirile la evenimentele publice

Citeste si: Alexandru Darie a fost colaborator al Securităţii? Regizorul a dezvăluit cum au încercat să-l racoleze: „Dacă ni-i dai pe ăştia care semnează manifestele îţi dăm medalia Steaua României"

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, primele declarații după știrea falsă: “Mă doare inima! Este inuman”

Detalii șocante din copilăria olandezului care a ucis-o pe Adriana. Mama lui a povestit totul într-o carte

Femeia a scris în cartea ei despre tatăl ei care s-ar fi sinucis când avea 48 de ani.

fara descriere

Mama olandezului sinucigaș a ajuns să fie internată într-un spital de psihiatrie, din cauza atacurilor de panică și a fost nevoită să-și dea copilul spre adopție.

L-a cunoscut pe tatăl lui Johannes Visscher, zis și Joop, în clinică, el fiind acolo pentru a scăpa de dependența de alcool și s-au căsătorit. În timpul mariajului, mama olandezului a fost obligată să se prostitueze și a îndurat foarte multe bătăi.

Olandezul a fost și el victima viciului tatălui său, scrie adevarul.ro. A fost bătut de tatăl lui de mai multe ori.

Acesta din urmă s-a stins la vârsta de 50 de ani. 

În urmă cu o săptămână, olandezul a ajuns în România unde a ucis o fetiță, pe Adriana. Fata a dispărut vineri, iar trupul neînsuflețit a fost găsit duminică. Luni, după trei zile de la crimă, acesta a decis să își pună capăt zilelor. 

Adriana a fost condusă ieri pe ultimul drum, iar mama fetiței i-a rugat public pe toţi cei care au puterea să facă dreptate să o facă. 

"E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul... Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji... N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi...", a declarat mama Adrianei pentru RTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate