Detalii șocante! Românca și fiica ei au fost ciopârțite de bărbatul din Cipru, apoi ce a făcut cu bucățile din trupurile lor întrece orice imaginație

Noi detalii terifiante în cazul româncelor ucise cu sânge rece de criminalul din Cipru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Au apărut noi detalii șocante în cazul româncelor din Cipru. Livia Florentina Bunea și fiica ei în vârstă de opt ani, Elena Natalia, au avut un sfârșit groaznic!

Criminalul din Cipru, Nikos Metaxas, a șocant presa din zona respectivă. Bărbatul le-a ciopârțit pe cele două românce, apoi a băgat cadavrele în valize și, cu speranța că nimeni nu va da de ele, le-a aruncat într-un puț adânc inundat, puț care aparținea unei mine de cupru. Era cunoscută drept ”lacul roșu”.

Citeste si: Soția unui actor celebru nominalizat la Oscar s-a sinucis! A avut o moarte cumplită

Citeste si: Mărturii șocante! ”Și-a făcut cruce și s-a aruncat” Momentul sinuciderii Ramonei Bulcu

Citeste si: Horror! O româncă și fiica ei au fost ucise în Cipru! Incredibil cine este criminalul

Astfel, criminalul, Nikos Metaxas, a crezut că trupurile celor două românce se vor descompune în apa cu concentraţie mare de cupru. Cele două, Livia Florentina Bunea și fiica ei, Elena Natalia, dispăruseră de acasă în urmă cu trei ani. Nimeni nu a mai știut nimic de ele de pe data de 30 septembrie 2016, când cele două s-ar fi aflat încă în Ayios Pavls, Cipru.

Detalii terifiante. Bărbatul a ucis mai multe persoane!

Autorul crimei este chiar un căpitan în armata din Cipru care, practic, a omorât șapte femei. Printre victimele sale, românca și fiica ei de opt ani se aflau. Ele au fost date dispărute încă din toamna anului 2016. Se știe și cine este autorul crimei: un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Este de groază ce au putut găsi autoritățile! În data de 14 și 20 aprilie, criminaliștii au găsit două cadavre la aproape 14 kilometri distanță. Primele victime ar fi din Filipine. Apoi, joi, polițiștii din Cipru au descoperit încă un cadavru.

Conform mărturiile bărbatului, ar mai exista trei cadavre. Militarul este suspectat și de uciderea încă unei femei dispărute în decembrie 2017 și a altor două, dispărute în mai și august 2018.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate