Detalii terifiante! Ei sunt cei doi tineri găsiţi morţi în Oraviţa! Cum au sfârşit

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
 Un subofiţer de la Poliţia Transporturi şi iubita lui au fost găsiţi morţi, înjunghiaţi, într-un bloc din Oraviţa.
 
Cornel Hernea, de 37 de ani, şi iubita lui, Marcela G, 35 de ani, au fost găsiţi fără viaţă în această dimineaţă. 
 
Mama bărbatului, care s-a speriat pentru că fiul ei nu răspundea la telefon şi nici la uşă, este cea care le-a descoperit trupurile lipsite de viaţă. Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca uşa. 
 
„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa este găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei cărăşene, potrivit observator.tv.
 

 

 
Până la această oră, anchetatorii nu au confirmat dacă este vorba despre crimă urmată de sinucidere. Ambii au murit înjunghiaţi. 
 
Iubita acestuia, Marcela G., cu doi ani mai tânără, şi împreună cu care avea o fetiţă de 1 ani şi jumătate, era ospătăriţă.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: