Stiri

Detalii uluitoare despre femeia care s-a aruncat in fata trenului cu cele trei fetite! A mai fost internata la si "Balaceanca", iar acolo refuza tratamentul

Alexandra, gravida sinucigasa de la Branesti, avea mari probleme cu depresia si a fost internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de doua ori in ultima perioada!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Surse din ancheta sustin insa ca femeia se confrunta cu aceasta boala inca din copilarie. (intra sa vezi imagini de la inmormantarea sinucigasei din Branesti)

“Alexandra a fost dusa de parinti din clasa a VIII-a la Spitalul 9 din cauza problemelor psihice! Mama ei saraca ii cumpara mereu medicamente, insa ea refuza sa le ia, pe motiv ca este sanatoasa! Depresia i s-a accentuat apoi cu trecerea timpului si, in urma unor crize, ea a ajuns si la Balaceanca! Din pacate, de fiecare data, ignora sfatul medicilor si nu voia sa respecte tratamentul”, au dezvaluit persoane apropiate femeii de 30 de ani, care s-a aruncat joia trecuta in fata trenului, impreuna cu fetitele sale.