Detaliul important din apelul Alexandrei Măceșanu către 112 care nu apare în raportul procurorilor DIICOT

Alexandra Măceșanu a sunat disperată la 112 să anunțe că este sechestrată, dar se pare că unele detalii au scăpat când procurorii DIICOT au întocmit raportul de caz.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

alexandra macesanu


In articol:

Alexandra Măceșanu i-a spus operatorului 112 că vede în curtea lui Gheorghe Dincă un brad, un nuc, dar și o mașină gri. Însă în raportul întocmit de procurorii DIICOT mașina gri despre care a menționat Alxandra Măceșanu, nu mai apare.

Citeste si: O copilă de 10 ani s-a sinucis din cauza mamei: "Te iubesc atât de mult, mama, dar îți fac acest cadou"

Citeste si: O tânără superba s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai bătrân! După o scurtă perioadă au întâmpinat o mare problemă

Citeste si: Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

Detaliul important din apelul Alexandrei Măceșanu către 112 care nu apare în raportul procurorilor DIICOT

Se pare că fata de 15 ani care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a explicat foarte bine unde se află, doar că unele detalii s-au pierdut când a fost întocmit raportul DIICOT. Cu toate acestea, în raportul întocmit la cinci zile de la demararea cercetărilor, apare că Alexandra Măceșanu i-a spus șefului Biroului de Investigaţii Criminale de la Caracal, comisarul Constantin Tudor Pistol, că vede în curte inclusiv o maşină gri.

Alexandra Măceșanu

„Cu ocazia discuţiei telefonice, comisarul Pistol a încercat să o calmeze pe fată şi i-a cerut să-i spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei. Acesta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla langă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că în acea curte se aflau un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi. În continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ”, se arată în raportul Corpului de Control al MAI.

ghoerghe dinca

Amănuntul este foarte important, mai ales că s-a stabilit ulterior că Gheorghe Dincă nu se afla în casă când Alexandra Măceșanu a sunat la poliție, el fiind plecat cu mașina.

„Am mai întrebat-o dacă îmi poate descrie unde se află, ce vede? Mi-a răspuns că vede în curte un brad, un nuc, o platformă gen remorcă cu fier vechi sau de fier vechi şi că imobilul are un gard din tablă vopsit cu roşu", se arată în rechizitoriul întocmit de către procurorii DIICOT.

Astfel, există o mare posibilitate ca Tudor Pistol să fi declarat cu totul altceva în fața procurorilor DIICOT. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate