Detaliul incredibil de la balconul casei în care s-a ascuns Daniela Crudu, după bătaia încasată de la milionarul croat

Daniela Crudu se află acasă la tatăl ei, după bătaia de duminică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Detaliul incredibil de la balconul casei în care s-a ascuns Daniela Crudu, după bătaia încasată de la milionarul croat


In articol:

Daniela Crudu a fost agresată de iubitul croat și a ajuns de urgență la spital, duminică. A primit primele îngrijiri medicale din partea medicilor, iar acum se află acasă la tatăl ei, unde și el și sora ei, Ana, au grijă de ea.

 

fara descriere

Tatăl fostei asistente de televiziune Daniela Crudu își ia rolul în serios. A fost susprins de paparazzi în fața blocului în care locuiește plimbând-o pe cățelușa fiicei lui. Apoi, bărbatul a fost fotografiat la balcon în timp ce scutura aspiratorul, semn că tocmai terminase de făcut curat în casă. În spatele lui au fost observate și câteva măști decorative, asemănătoare celor africane.

fara descriere

Citeste si: VIDEO | Coșmarul Danielei Crudu, povestit de sora ei: „În drum spre casă, a început să îi dea. I-a dat la față”

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Citeste si: Daniela Crudu trebuie să înveţe din lecţia de viaţă a Nicoletei Guţă! Manelista a fost bătută în noaptea nunţii, dar şi-a iertat soţul şi a avut o căsnicie de coşmar!

Detalii de ultimă oră despre Daniela Crudu. Tatăl ei a rupt tăcerea

„Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a spus bărbatul în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate