Detaliul pe care nimeni nu l-a observat după eliminarea lui Starlin de la Survivor! Ce au făcut Albert și Maria în Consiliu?! „Au rămas cu...” EXCLUSIV

Starlin a spus motivul pentru care nu și-a luat rămas bun de la Albert și Maria.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat după eliminarea lui Stalin de la Survivor! Ce au făcut Albert și Maria în Consiliu?! „Au rămas cu...” EXCLUSIV
Detaliul pe care nimeni nu l-a observat după eliminarea lui Stalin de la Survivor! Ce au făcut Albert și Maria în Consiliu?! „Au rămas cu...” EXCLUSIV[Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Starlin a fost eliminat din competiția Survivor România. În urmă cu doar o zi, Războinicul a vorbit în exclusivitate, la Ștafeta Mixtă, despre întreaga experiență din Republica Dominicană, dar și despre relația cu foștii colegi de echipă. 

Motivul pentru care Starlin nu i-a îmbrățișat pe Albert și Maria

Printre altele, Starlin a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. În momentul în care a fost anunțat că urmează să plece acasă, a mers și și-a luat rămas bun de la ceilalți concurenți. Însă, Albert și Maria au stat cu mâinile la spate în tot acest timp, fapt pentru care Războinicul nu a mers să îi îmbrățișeze. 

Citeste si: Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea lui Starlin de la Survivor România: "Nu ai fost fals"

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

În continuare, fostul concurent recunoaște că nu are nimic personal cu cei doi foști colegi de echipă.

„Eu sunt o persoană care mereu a spus că în această competiție nimic nu e personal. Dar sunt extrem de real. Sunt chestii care nu s-au dat la televizor. În momentul în care am ieșit, am făcut ce am simțit. Toți colegii, în afară de Albert și Maria, au fost foarte afectați.

Ei au rămas cu mâinile la spate, în momentul în care tu rămâi cu mâinile la spate, de ce trebuie să mă duc eu la tine să te îmbrățișez. De multe ori când te trezeai, nu dădeai bună dimineața, despre ce vorbim. 

Nici eu, nici Sorin nu avem nimic personal cu Albert și Maria. În niciun caz nu mi-am dorit ca oamenilor să le fie milă de mine, indiferent de povestea mea de viață.

Eu am vrut să arăt cum se luptă pentru o bucățică de pâine. Albert e din prima zi cu noi, iar asta e dureros”, a declarat Starlin, la Ștafeta Mixtă.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat după eliminarea lui Stalin de la Survivor! Ce au făcut Albert și Maria în Consiliu?! „Au rămas cu...” EXCLUSIV
Starlin[Sursa foto: Captură KANAL D]

 Cât despre Sorin Pușcașu, Starlin susține că a avut o conexiune incredibilă cu acesta și că a încercat să o păstreze cât mai mult în cadrul competiției. 

Citeste si: Starlin este eliminat de la Survivor România, după ce a fost nominalizat de Albert Oprea. „Am dovedit că sunt un Războinic adevărat!”

„Sorin Pușcașu. A fost o conexiune incredibilă cu el. Ne-am demonstrat că suntem doi bărbați adevărați. Noi din priviri știam deja ce aveam de făcut. Ne ieșea totul natural. Și așa a rămas. Am încercat să fiu cel mai tare, dar când am ieșit am plâns de bucurie că plec acasă, am plâns de durere pentru că am plecat pe nedrept, am plâns pentru colegi, noi 5. Albert și Maria erau departe de noi. Cred că lipsa mea se simte destul de tare acum. Nu cred că Sorin va fi demoralizat, el e cu picioarele pe pământ”, a mai declarat Starlin, în exclusivitate pentru WOWbiz. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Starlin de la Survivor România. Ce meserie are concurentul din echipa Războinicilor: „Am trăit în Santo Domingo”

Cum arată soţia și fiica lui Starlin de la Survivor România. Fetița lor de cinci ani e leită Războinicului. GALERIE FOTO

Starlin de la Survivor România, cutremurat de mesajul audio din partea soției sale. „Te amo hasta el bajo de un puente!”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Alertă totală! Armata este pregătită: Comandamentul Operaţiunilor speciale este pe cale să facă asta

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies