Detaliul pe care nu-l cunosteai despre Oana Roman! Vedeta ne-a spus in ce animal ar vrea sa se reincarneze! "Ai mei o duc foarte bine!"

Sotul ei a plecat de curand sa lucreze peste hotare, iar distanta nu e usor de suportat nici pentru vedeta si nici pentru tatal copilului ei.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMarius este insa hotarat sa razbeasca pe plan profesional si sa le asigure celor mai importante urmase ale Evei din viata lui tot confortul pe care-l merita. Fiica fostului premier Petre Roman a ramas in tara, aceasta avand o sumedenie de proiecte profesionale in derulare.

Femeie puternica, vedeta si-a pastrat zambetul pe buze si in lipsa partenerului de viata, si la ultimul eveniment monden la care a participat, a raspuns ca de obicei deschis la toate intrebarile jurnalistilor. Pe langa cele legate de casnicie, maternitate si meserie, vedeta nu s-a sfiit sa discute cu jurnalistii si pe teme delicate cum ar fi reincarnarea.

fara descrierefara descriere"Daca ar fi sa ma reincarnez, as vrea sa fiu unul dintre cainii mei. Sa stiti ca o duc foarte bine", a spus amuzata proaspata mamica. Intrebata si de superstitii, Oana a spus ca nu are, dar, totusi, ii este teama de un animal asociat cu lumea spiritelor. "Nu prea imi place pisica neagra", a conchis Oana.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate