Detaliul uimitor observat de internauți într-o fotografie cu un bebeluș! Mulți cred că e un miracol

Pe internet circulă o fotografie cu un bebeluș. Imaginea a devenit virală după ce un utilizator a obsevrat forma unui îngeraș în ochii copilului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pe Facebook a devenit virală o fotografie cu un bebeluș. Uitați-vă în ochii lui, veți vedea un înger. Măriți poza”, a scris cel care a făcut imaginea publică. Sute de internauți au reacționat, unii dintre ei spunând că este un trucaj, alții fiind siguri că e vorba de un miracol.

„Pe bune? E doar lumina becului reflectata in ochii lui...🙄🙄”, „Ce avem noi aici?😇UN INGERAS !!!😇😇😇😇😇😇😇😇”, „V-ați pierdut mințile”, „Nu ține de credință, ține de dorință. Vrei să crezi, e bine... E și sănătos să crezi în ceva. Nu vrei să crezi, nu e o problemă... Nu uitați că toți la un moment dat ați spus „Off Doamne””

Citeste si: Adelina Pestrițu, imagine de infarct! Cum s-a pozat, tocmai ieșită din baie! Fotografia pe care toți bărbații din România vor să o vadă

 

Fotografia cu bebelușul a stârnit mari controverse

Părerile internauților au fost împărțite și unii au ajuns chiar să aibă lungi discuții în cotradictoriu.

„Copii chiar văd îngeri, voi habar nu aveți pe ce lume trăiți”, a scris o femeie. Mulți au făcut glume pe seama ei, dar ea le-a dar replica. „Sunt cunoscute cazurile in care capacitatea de perceptie a copiilor este cu mult peste aceea a unui adult. Aceasta sensibilitatea se manifesta mai ales in primii ani ai vietii iar unul dintre aspectele acesteia este si faptul ca cei mici pot vedea, cateodata, lucruri care adultilor le scapa. Acestia par a fi mai apropiati de granita dintre lumi si pot lua mai usor contact cu entitati imateriale. Am 3 copii si crede-ma ca daca faci unul ...o sa intelegi!!! Este cunoscut faptul ca cei mici, mai ales bebelusii, au momente in care par a se concentra foarte fix pe lucruri care noua ne scapa dar si momente in care rad sau plang cand privesc intr-o anumita directie. Starea lor poate varia de la liniste sau amuzament la panica”, a mai scris ea.

„Tot ce spui nu poate fi dovedit în niciun fel. Eu cred în îngeri, dar afirmațiile tale sunt deja eronate”, i-a răspuns un alt utilizator.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate