Detinutul care a amenintat-o pe judecatoarea Aspazia Cojocaru a fost trimis in judecata

Detinutul din Penitenciarul Giurgiu care a amenintat-o pe judecatoarea Curtii Constitutionale Aspazia Cojocaru scriindu-i: "O sa ajungi exact ca Elodia!" a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General. Pe biletul care continea mesajul de amenintare era desenata si o cruce neagra.

Distribuie pe:

fara descriereJudecatoarea Aspazia CojocaruPotrivit rechizitoriului, pe 10 iulie 2012,  Nicu Pirleteanu, aflat in penitenciar unde executa 19 ani pentru omor,  a amenintat-o pe judecatoarea Aspazia Cojocaru  cu moartea " prin intermediul unui mesaj expediat intr-un plic, pe adresa Curtii Constitutionale". Procurorii mai spun ca Nicu Pirleteanu aflat in penitenciar, "a intocmit o scrisoare de amenintare sub forma unui înscris tip felicitare, care, pe coperta exterioara, avea realizata dintr-un decupaj celulozic de culoare neagra, o cruce, iar pentru lipirea acesteia a folosit o substanta adeziva, lipici, care a fost gasita cu ocazia perchezitiei facute in celula acestuia,  unde a mai fost identificata si o ciorna a scrisorii de amenintare cu un continut similar cu forma finala a acesteia".

In rechizitoriu se mai spune ca individul a fost prins in baza ADN-ului de pe hartie si ca scrisoarea cu amenintarea "O sa ajungi exact ca Elodia!" a fost scrisa si facuta de barbat in celula..

Dosarul va fi judecat de magistratii de la Sectorul 5 Bucuresti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate