Devăluiri despre trecutul amoros al lui Rusu de la Puterea Dragostei! Fosta iubită, Roxana, Prințesa Ardealului, îl face praf: „Nu există „scuză-mă” în cazul tău”

Roxana, Prințesa Ardealului, este fosta iubită a lui Rusu. L-a făcut praf pe concurentul de la Puterea Dragostei după despărțire.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Rusu de la Puterea Dragostei a fost implicat timp de un an într-o relație cu o celebră artistă de la noi. Este vorba despre Roxana Rotar, cunoscută sub numele de Prințesa Ardealului.

Deși el a declarat în emisiune că a pus punct ultimei relații în urmă cu aproximativ trei luni, adevărul este cu totul altul. Ei s-au despărțit, de fapt, pe data de 19 iunie, în urmă cu nici o lună.

fara descriere

Prințesa Ardealului îl face praf pe Rusu de la Puterea Dragostei

„Prea multe amagiri turnate in pahare, mult prea multe vorbe dure si semne de exclamare. Sincer acum nu-mi pare rau ca te-am vazut si fara masca, nu exista "scuza-ma" in cazul tau, asa ca lasa!😉
Da, am incheiat o relatie astazi. Nu am să dezvălui mai mult, aceste lucruri se întâmplă in viață, cand crezi ca ai totul dispare totul intr-o secunda!
Tot ceea ce am nevoie acum, liniște sufletească si, cu siguranță, timpul le rezolvă pe toate...🙏”, a scris Printesa Ardealului pe pagina ei de Facebook după ce a pus punct relației cu Rusu.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei, prins cu minciuna! Are iubită în afara casei? "Un mincinos"

fara descriere

Ce a spus Rusu de la Puterea Dragostei despre fosta relație

„Ultima relație a durat aproape un an, ne-am despărțit amiabil acum trei luni. Motivul? Ea era prea cunoscută față de mine, tot în domeniul muzical e și ea. Ea a fost la casting cu mine, să vină aici să se combine cu cine vrea. Noi înainte să fim împreună am fost prieteni foarte buni, acum am rămas tot așa. Nu am cum să fiu certat cu ea, din moment ce eu mai am...”, le-a povestit Rusu fetelor de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate