Devastat de moartea Madalinei Manole, Petru Mircea a fost ajutat sa-si revina de unul dintre fostii membri ai trupei Scorpions!

La scurt timp dupa moartea socanta a sotiei sale, Madalina Manole (14 iulie 2010), Petru Mircea si-a cautat alinarea in muzica, punand bazele formatiei Recover (n.r. a recupera, in engleza). Alaturi de muzician s-a aflat si Cristian Becker, unul dintre vechii membrii ai formatiei Scorpions.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Becker este un nume sonor in domeniul muzical, dar si in mediul de afaceri
Cristian Becker este un nume vechi in muzica, dar si in mediul de afaceri. Numele sau este legat de mai multe trupe rock, printre care si Scorpions, de beraria Becker Brau sau de scoala si compania de aviatie Becker air. Vara trecuta, elicopterele lui Cristian au stropit parcurile din Capitala impotriva tantarilor. Daca pana nu de mult baza sa aviatica era la Craiova, de ceva vreme elicopterele Robinson pot si vazute la Moara Vlasiei.
fara descrierePetru Mircea (in centru, imbracat in albastru) alaturi de Cristian (in dreapta lui Petru Mircea) si membrii trupei Recover
In urma cu aproximativ un an si jumatate, Becker l-a sustinut pe Petru Mircea cand au pus bazele trupei Recover (n.r. a recupera, in engleza). Se intampla la cateva luni de la mortea socanta a Madalinei Manole, sotia lui Petru Mircea, care s-a sinucis la 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, pe fondul unei depresii puternice. Petru Mircea a incercat in acest fel sa-si caute alinarea, devastat de disparitia sotiei, iar Becker i-a fost alaturi.
Pana luna trecuta ei au colaborat, insa implicarea lui Cristian in alte proiecte muzicale si viziunile diferite i-au impins pe cei doi pe drumuri separate. Petru Mircea canta in continuare cu Recover, in timp ce Becker face acum parte din trupa Salamandra.
Putini stiu ca Becker a facut parte din trupa Scorpions si ca la concertul de adio sustinut de nemti in Romania, Becker a cantat in deschidere.
fara descriereCristian Becker s-a fotografiat cu membrii trupei Scorpions, din care a facut parte, inaintea concertului de adio al nemtilor. Cristian a cantat atunci in deschiderea concertului Scorpions

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate