Devastator! Un bebeluș de numai 6 săptămâni a murit în urma infectării cu COVID-19. Este cea mai tânără victimă din lume

A murit cel mai tânăr pacient infectat cu noul coronavirus apărut în China. Este vorba despre un bebeluș de numai 6 săptămâni din SUA.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Devastator! Un bebeluș de numai 6 luni a murit în urma infectării cu COVID-19. Este cea mai tânără victimă din lume

Un bebeluș de 6 săptămâni, cea mai tânără victimă a coronavirusului

Un bebeluș de doar 6 săptămâni a fost răpus de COVID-19. Guvernatorul statului Conneticut a anunţat miercuri decesul micuțului și a menționat că aceasta este, cel mai probabil, cea mai tânără victim a virusului ucigaș din lume. Nu se ştie încă dacă bebeluşul suferea de alte afecţiuni.


In articol:

Acesta a fost dus de urgenţă la spital săptămâna trecută, în stare de inconştienţă, dar nu a putut fi resuscitat. Moartea sa a fost anunţată miercuri de guvernatorul statului Conneticut, Ned Lamont, fără să ofere alte detalii.

"Cu o tristeţe sfâşietoare, putem să confirmăm azi primul deces pediatric din statul Conneticut legat de COVID 19. Un nou născut de şase săptămâni, din zona Hartford, a fost adus inconştient la spital la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu a putut fi resuscitat. Testele efectuate au arătat că era pozitiv cu COVID 19.", a scris guvernatorul pe Twitter.

Citeste si: Un celebru vlogger român a rămas izolat în orașul traficanților din Columbia! Cătălin: ”Încerc să-mi calculez riscurile”

Citeste si: Fetelor, avem secretul unui corp perfect după ieșirea din carantină! Antrenorul vedetelor a făcut programul de mișcare ideal pentru acasă

Citeste si: O familie din București a chemat DSP-ul pentru că mama se simțea rău! Femeia a ieșit negativ, fiica - pozitiv, pe tată nu l-au mai testat! Ce s-a întâmplat mai departe pare un film absurd...

"Acest virus îi atacă pe cei mai fragili dintre noi, fără milă. Asta ne arată încă o dată cât de important este să stăm acasă şi să nu intrăm în contact cu alţi oameni. Viaţa voastră şi a celorlalţi ar putea, literalmente, să depindă de asta. Ne rugăm pentru familia copilului", a mai spus acesta, printr-un alt mesaj.

Conneticut a înregistrat, până miercuri, 3.128 de cazuri de infectare cu COVID 19 şi 69 de decese.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate