LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Dezamagire pentru fanii lui! Smiley nu vrea sa concerteze de Craciun: "Vreau sa-mi aduca Mosul un pic de timp"

Chiar daca isi va dezamagi fanii in prag de sarbatori, Smiley a ales sa nu cante de Craciun caci isi doreste mai mult timp liber de la Mosul. Artistul a mai vorbit si despre piesele sale care au rupt topurile radiourilor din tara, si nu numai.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

„’Dream Girl’ e o piesă pe care am compus-o într-o după-amiază ploioasă. Eram ‘bine’ din toate punctele de vedere. Aşa am avut starea în după-amiaza respectivă. Evident că am pierdut destule ‘dream girls’ la viaţa mea, destule fete care ar fi putut să fie dream girls”, a declarat Smiley.

“În general, videoclipurile sunt făcute pentru a pune în valoare mai mult mesajul piesei, starea piesei. Eu, în general, caut să fac clipuri care să accentueze starea pe care o are piesa”, a afirmat artistul.

Smiley a povestit şi despre colaborarea cu Dan Chişu. “A fost un şir de coincidenţe. M-am întâlnit cu Dan Chişu la începutul anului în Vietnam. Stăteam la acelaşi hotel. El stătea o singură noapte, eu o singură noapte, şi ne-am întânit preţ de câteva minute, apoi ne-am despărţit. Eu cu Alex Velea am făcut piesa ‘Cai verzi pe pereţi’ acum un an şi jumătate  Şi l-am sunat, aflând că are un film care se numeşte ‘Şi caii sunt verzi pem pereţi’, şi i-am spus: am o piesă, acum scoatem clipul, o lansăm. Nu vrei să o asociem cumva? El mi-a zis: Băi, doi oameni care se întâlnesc la capătul lumii fără să-şi propună, dacă-şi propun ceva, sigur le iese”, a declarat invitatul.

Despre ultima piesa care se afla deja ca ring tone pe multe telefoane mobile, Smiley spune ca este o piesa sincera si care vorbeste despre el si Alex Velea.

“’Cai verzi pe pereţi’ face parte dintr-un proiect cu Alex Velea. Ne-am făcut trupă, practic. Noi am lucrat mai multe piese în studio împreună, în diverse combinaţii. În decembrie ne dorim să mai scoatem o piesă pentru toţi oamenii care ne urmăresc pe internet şi ne dorim să vă arătăm care-i viaţa noastră de zi cu zi. Cam despre asta e vorba în piesă. Cum am pornit, cum ne-am dezvoltat, ce ne place şi ce nu ne place. E o piesă foarte sinceră şi care vorbeşte despre noi. Cred că un lucru pe care l-am învăţat de-a lungul timpului e că tot ce este adevărat rezistă”, a mai spus Smiley.

Artistul le-a spus fanilor că nu va avea concerte de Sărbători. “Eu, în perioada Crăciunului nu cânt deloc. De Revelion, o să cânt singur. Vreau să-mi aducă Moşul un pic de timp, încă nişte ore pe zi”, a spus artistul la Magic FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate