Dezastru în viața de noapte a Bucureștiului în timp ce studiourile de videochat ”duduie” de ”treabă”! Dezvăluiri exclusive

România este afectată la maximum în ceea ce se numește industria de ospitalitate din cauza situației de urgență și a ordonanțelor militare cauzate de coronavirus.

Distribuie pe:


In articol:

De altfel, situația este de-a dreptul delicată când vorbim de cele mai ”ospitaliere” localiri din București, cluburile de striptease din Capitală, pe vremuri, una dintre cele mai profitabile afaceri cu putință, cu excepția videochat-ului.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, clip mai senzual decât prestațiile de la videochat Video

Citeste si: Ce face Alexandra Stan, de plictiseală, după ce a decis să stea acasă în plină pandemie de coronavirus | Video

Citeste si: Topul câștigurilor din România: care sunt cel mai bine, dar și cel mai prost plătite joburi

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”O să o spun pe șleau. Situația este extrem de dificilă, toate cluburile sunt închise, iar fetele care lucrau și care, evident, se bazau pe ciubucurile primite de la clienți sau pe procentajul din consumația lor, sunt... să zicem, în depresie”, ne-a spus, în exclusivitate, unul dintre cei mai cunoscuți patroni din industria vieții de noapte din București.

Fetele de la bară, în șomaj tehnic

Proprietar al unui club de noapte din Centrul Vechi al Capitalei, el ne-a dezvăluit că, acum, fetele care dansau, mai mult dezbrăcate, în clubul pe care îl deține sunt... în șomaj. ”Am fost nevoit să le trec în șomaj tehnic. Dacă nu ar fi de plâns, aș râde de m-aș prăpădi când aș spune dansatoare în șomaj tehnic. Problema este că, acum, toate fetele și-au găsit o altă soluție de a se întreține, iar când se va termina situația de urgență vom rămâne fără angajate”, explică patronul clubului specializat pe cea mai ”ospitalieră” meserie, striptease și lap-dance.

Între timp, dacă striptease-urile și cluburile sunt închise, studiourile de videochat duduie de muncă. ”Situația este una dificilă și pentru noi. Avem un aflux de doritoare la care nu mai facem față, le-am cerut să lucreze de acasă tuturor. Se și protejează așa. Dar, vă spun sincer, față de perioada de dinainte de situația de rugență, de coronavirus, mi-au crescut cu 300% numărul de CV-uri primite pentru a le angaja la studioul meu”, ne-a spus un cunoscut patron din industria videochat-ului.

Mai mult, spune el, succesul este cu atât mai mare cu cât angajatele cele noi sunt... cunoscute. ”Majoritatea fetelor care erau cliente false prin cluburi au fost nevoite să se reorienteze. Singura problemă este că, acum, concurența este mare, iar asta, probabil, va duce la scăderea prețurilor din conversațiile private. Dar, trebuie să recunosc, am avut surprize majore când am văzut cv-urile primite, erau tinere care deveniseră cunoscute în industria clientelor false de prin cluburi. Vor să lucreze de acasă, de oriunde, doar să le fie rezolvată rapid situația actelor necesare și a accesului pe portalurile de profil”, ne-a mai dezvăluit sursa WOWbiz.ro.

De altfel, deja, principalele site-uri de videochat din lume au raportat creșteri uriașe ale cliențilot și utilizatorilor, situație în care, de altfel, se numără și providerii de filme dedicate adulților.

 

Videochatul în România, o afacere de miliarde

România e considerată capitala videochatului. Deși sunt multe țări unde videochatul e o industrie înfloritoare, România ocupă locul de frunte în topul celor mai sărace state unde femeile aleg vânzarea nudității. De teama stigmatizării, fetele și băieții care lucrează ca modele de videochat preferă să nu vorbească despre jobul care le aduce lunar mii de euro, câștigați relativ ușor. Dar și dacă ar avea alternative, puțini ar mai renunța la videochat. La rândul lor, autoritățile știu cât de bănoasă e această industrie, confundată de multe ori cu prostituția și pornografia, dar și guvernanții îl consideră un domeniu tabu, așa că preferă să-l lase de izbeliște. Problema e că indutria videochatului produce venituri uriașe de peste 300 de milioane de euro anual. Asta ne face lideri pe piața europeană de videochat pentru că depășim cu mult Ucraina, Cehia, Bulgaria și Rusia, iar acum, din cauza epidemiei de coronavirus, numărul angajatelor din domeniu a explodat.

Galerie foto 
Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Kanal D, lider de piata, in Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies