DEZASTRU! Metrorex ar putea mari costul calatoriilor!

Aurel Radu, director general al Metrorex, arunca bomba la final de an, reusind sa ne intristeze... in avans! Acesta a declarat pentru NewsIn ca tarifele de calatorie cu metroul s-ar putea majora anul viitor cu 5%!

Distribuie pe:

fara descriere
Directorul general al Metrorex nu a mai "tinut in el" pana la inceputul lui 2013 strategia inceputului de an, reusind sa ne dea un veritabil soc fix in timpul Sarbatorilor! Ce tihna, ce liniste sa mai ai cand auzi ca pretul calatoriei cu metroul se va majora?

"Metrorex ia in calcul o eventuala majorare a tarifului calatoriilor in 2013 cu 5%, actualizarea tarifului cu valoarea inflatiei. Societatea noastra intentioneaza sa pastreze acelasi numar de angajati si in 2013", a mentionat Aurel Radu, pentru agentia NewsIn.

Reteaua de metrou actuala masoara 69,20 km cale dubla, structurata pe 4 Magistrale, 51 statii si 4 depouri. Conform ultimelor statistici, metroul bucurestean transporta 600.000 de calatori pe zi. Ultima scumpire a calatoriei cu metroul a fost aplicata in luna august a acestui an.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate