Dezastru pentru Alin Sălăjean de la Survivor! Fostul războinic trebuie să plătească o sumă uriașă după un scandal cu primarul de la Câmpia Turzii! Strategiile politice l-au adus aici! EXCLUSIV

Strategiile nu l-au ajutat pe Alin Sălăjean, fost concurent la Survivor România 2021, nici în politică.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean a fost la Survivor
Autor: Radu Constantin

In articol:

Alin Sălăjean, fost concurent la Survivor România 2021, alături de alți 10 ex-consilieri la Câmpia Turzii, au fost obligați de instanță să plătească salariile actualului primar al localității, pe care în 2014 l-au schimbat ilegal din funcție.

Dorin Lojigan era la acea vreme viceprimar la Câmpia Turzii.

Gaură de 80.000 de lei, acoperită de 11 consilieri în frunte cu Sălăjean

Alin Sălăjean a fost în capul ”consilierilor puciști” care în 2014 au decis schimbarea viceprimarului Dorin Lojigan, ca urmare a spargerii alianței dintre PNL și PSD (Lojigan făcea parte din PNL iar Sălăjean din ALDE). Lojigan s-a adresat instanței, contestând demiterea lui din funcția de viceprimar și a câștigat. Judecătorii au decis repunerea lui în funcție și plata tuturor salariilor restante: aproape 80.000 de lei, banii urmând să fie plătiți de la bugetul local.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean, pe vremea când făcea politică[Sursa foto: Sportul Sălăjean]

După ce Lojigan s-a întors la primărie, a urmat un raport al Curții de Conturi care îi indica pe cei 11 consilieri, în cap cu războinicul e la Survivor, ca cei care trebuie să acopere gaura de la bugetul local, făcută cu plata salariilor lui Lojigan.

A urmat un proces câștigat inițial de Sălăjean și colegii lui, după care viceprimarul a întors rezultatul în apel. Cu doar trei luni înainte de plecarea la Survivor a lui Sălăjean, Curtea de Apel Cluj a luat decizia definitivă ca cei 11 consilieri să plătească către municipalitate toată suma care i-a fost acordată lui Lojigan în perioada în care a fost suspendat.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Alin Sălăjean de la Survivor România a răbufnit la adresa lui Sorin Pușcașu: „A devenit persona non grata a Țării Românești!”

Primarul de la Câmpia Turzii: ”Cei vinovați să răspundă”

„Azi, la mai bine de 6 ani de la schimbarea mea ILEGALĂ din funcția de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, instanța de judecată a stabilit în mod definitiv, că cei vinovați trebuie să răspundă pentru ilegalitatea făcută.

Astfel, cei 11 consilieri locali care au votat schimbarea mea, au obligația să plătească către Primăria Câmpia Turzii, suma de aproape 800 milioane lei vechi, sumă plătită în mod ilegal, din banii cetățenilor din Câmpia Turzii, viceprimarului care m-a înlocuit”, a declarat Dorin Lojigan în presa locală, la aflarea veștii.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean a fost unul dintre concurenții cei mai populari de la Survivor

Citeste si: Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor România. Faimosul este campion internațional

În prezent, Dorin Lojigan a ajuns primar la Câmpia Turzii și este deja la al doilea mandat, după ce la alegerile trecute a obținut o victorie covârșitoare, cu 47% din voturi și o majoritate PNL confortabilă în Consiliul Local: 11 poziții ocupate de partid. Alin Sălăjean s-a înscris și el, la un moment dat, în cursa pentru primăria la Câmpia Turzii în 2020, din partea Partidului Verde, condus de Florin Călinescu însă nu a mai apărut pe liste, în ziua alegerilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Familia este cea mai de preț comoară pentru Războinic

Cine este Starlin de la Survivor România. Ce meserie are concurentul din echipa Războinicilor: „Am trăit în Santo Domingo”

Alin Sălăjean îi ia apărarea lui Albert după ce războinicul a fost pus la zid de colegii lui de echipă

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

O nouă boală cumplită a apărut din senin! Se extinde chiar acum cu repeziciune

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies