Dezmăț la ziua Siminei Loica! Incredibil, ce s-a întâmplat, duminică seara, între Simona de la Puterea dragostei și Iancu! Războinicul a uitat-o deja pe Ella

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei Loica! Fosta concurentă a show-ului amoros a stat în brațele războinicului de la Survivor în piscină, semn că bărbatul a uitat-o pe Ella.

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!
Autor: Lia Popescu

In articol:

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!
Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei! Duminică seara, Simina Loica, actuala doamnă Zănoagă, a decis să își sărbătorească ziua de naștere, alături de câțiva foști colegi de la Puterea dragotei, printre care și Simona Braboveanu, Rafaelo, Alex Bobicioiu, Anamaria Lintaru sau Iancu Sterp. Distracția a fost una pe măsură, mai ales că ea s-a ținut și pe marginea piscinei, astfel că nimeni nu a simțit căldura de afară!

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!
Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei! Războincul a ținut-o în brațe

Dintre cei prezenți la fața locului, la un moment dat, avea să se detașeze ca protagoniști ai serii nimeni alții decât Simona de la Puterea dragostei și Iancu Sterp de la Survivor! Cei doi s-au înțeles de minune la chef, iar la un moment dat, au și ieșit în evidență ca și...cuplu!!!

Războinicul a luat-o în brațe pe miniona dansatoare și în timp ce se plimba cu ea prin zonă, unul dintre invitați, firește, în spirit de glumă, i-a împins în piscină! Toată lumea s-a amuzat de situație, la fel și Iancu, și Simona, care, în ciuda faptului că erau uzi până la piele, au mai zăbovit în apă, lipiți unul de altul și comportându-se...destul ca niște îndrăgostiți!

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: omul care a compus pentru Celine Dion și Bonnie Tyler a murit – FOTO, VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Hamude dinamitează relația Bianca- Livian de la Puterea Dragostei! ”Avea o fustă scurtă rău de tot și m-a invitat în oraș. Era dornică...”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, despre concurenții sezonului 3! Pe cine susține, în afară de fratele său

Citeste si: Adevărul despre Andrei David, noul concurent de la Puterea Dragostei! Cine este, de fapt, acesta?

Simona, în bratele lui Iancu
Simona, în bratele lui Iancu

Simona de la Puterea dragostei și Iancu au stat lipiți unul de altul în piscină

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei! Apropierile dintre Smona și Iancu nu a părut să surprindă, întrucât, în ultima perioadă. Inclusiv la botezul micuțului Dominic, fiul Siminei și a lui Alex Zănoagă, ei au venit împreună și au stat tot la fel, doar unul cu altul, doar la poze au mai schimbat...partenerii! Să fie ceva mai mult între cei doi? Este posibil, dacă ar fi să ne luăm după invitații de la petrecere, care au mai și specificat faptul că războinicul a uitat-o deja pe Ella, cea căreia î-a trimis o serie de mesaje secrete înainte de finala sezonului 2 a emisiunii amoroase.

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!
Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei!

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei! Culmea...fetei i-a plăcut și de fratele, Culiță

Simona de la Puterea dragostei și Iancu, dezmăț la ziua Siminei! Pe de altă parte însă, este arhicunoscut faptul că, anul trecut, Simona era îndrăgostită de...Culiță, fratele lui Iancu Sterp, astfel că situația se complică. ”Am fost împreună și mi-a părut rău că nu a mers. Eu, ca să vă spun drept, în casă, doar de Culiță mi-a plăcut. M-am îndrăgostit de el rău de tot! Acesta este adevărul, de ce să vă mint. Însă, nu a fost să fie, lui îi plăceau fetele, iar eu l-am vrut doar pe el”,  a comentat frumoasa tânără la WOWbiz.ro, într-un live exclusiv, chiar în urmă cu câteva zile. Citește matgerialul AICI

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

DECLARAȚIE ȘOC! Jador, fascinat de Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei ”Mi-am dorit mereu să fiu cu două surori, să am o relație în trei!”

ȘOC după finala Puterea dragostei! Bianca Comănici este însărcinată?! Ăsta e motivul pentru care s-a împăcat cu Livian: „Am fost la control și...”

Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Mocanu! ”M-am întâlnit cu Bogdan într-o seară și am vorbit câteva minute”DECLARAȚII EXCLUSIVE

Andreea Marin regretă mariajul cu Ștefan Bănică junior? „Am avut momente care au lăsat răni”

Doliu în România. A murit o cunoscută jurnalistă. Avea doar 29 de ani

CUTREMUR ÎN MEDIA! Cătălin Măruță a semnat cu Kanal D!? Pentru ce emisiune: este șoc total la Pro Tv

Fără mască în România! Curând! Anunţ senzaţional, de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies