Dezmat total! Romanii petrec Revelionul in ritm de “swing”

Pentru cei care nu si-au facut inca planuri pentru noaptea de Revelion, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de vandut bilete online la diverse evenimente, propune in oferta un party inedit.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Intitulat mai mult decat sugestiv, Revelionul Sexului, afisul iti sare in atenţie daca intri pe site-ul cu pricina, alaturi de spectacole de teatru, opera sau simple petreceri organizate in cluburile bucureştene.

fara descriere

Vorbim aici de lumea swingerilor, a celor care merg la petreceri pe tema sexuala cu schimb de parteneri. Pentru majoritatea romanilor este o lume neexploatata, greu inteleasa, dar care in restul Europei este extrem de dezvoltata.

Clubul in cauza isi promoveaza petrecerea speciala cu promisiunea unei nopţi pe care nu ai voie sa o ratezi, iar din prezentarea event-ului cu schimb de parteneri intelegem ca a fi swinger in Romania nu e chiar pentru oricine, preţurile pentru party-ul de Revelion fiind peste media unei petreceri obişnuite de final de an.  Astfel un barbat single va scoate din buzunar 800 de lei pentru o petrecere ca-n filme, o femeie neinsotita - 300 de lei, in timp ce pretul pentru cupluri este standard: 1000 lei (doua persoane).

fara descriere

Oferta clubului bucurestean este prezentata atat in limba engleza, cat si in bulgara, pentru vecinii de la sud de Dunare, gazdele mizand si pe ceva turisti din afara tarii, acestia urmand sa beneficieze de pachet complet: acces la party plus cazare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate