Dezvaluire Bomba! Mihai Nesu, parasit de sotie dupa ce a ramas paralizat - Mamei lui i-a recidivat o boala grava, iar drama familiei nu se opreste aici...

Dupa o perioada in care a dovedit un moral si un optimism molipsitor, la intoarcerea din America, fotbalistul lui Utrecht, Mihai Nesu, accidentat grav pe terenul de joc in 2011, s-a “inchis” foarte mult in relatia cu apropiatii.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

##VIDEO2752##

De la cumplita accidentare survenita la un antrenament al lui Utrecht, cand si-a fracturat o vertebra de la coloana, Nesu a dus o batalie incredibila pentru a redeveni, din punct de vedere fizic, un om normal. Dupa ce a facut tot ce se putea face in Olanda, in primavara acestui an, Mihai Nesu a decis sa inceapa un proces de recuperare extrem de solicitant si costisitor la o clinica de specialitate din America. Rezultatele initiale au fost incurajatoare, fostul fotbalist postand la un moment dat pe unul din conturile sale de socializare o poza in picioare, semn al unui progres evident. La vremea respectiva, s-a ridicat un semn de intrebare: de ce a decis Nesu sa plece peste Ocean singur, fara sotie?, dar totul a fost pus pe seama distantei foarte mari si a regimului strict de la clinica din California.

fara descriere

Apropiati ai lui Mihai sustin insa ca, inainte de a pleca spre Statele Unite, el si Maria Nesu au decis sa se desparta. A fost o hotarare extrem de delicata, pe care au luat-o insa de comun acord. Aceleasi surse afirma ca sotii Nesu nu ar fi derulat deocamdata procedura de divort si ar fi preferat doar o separare amiabila, tinand cont si de deplasarea de cateva luni pe care fotbalistul urma sa o efectueze in America.

Rezultatele imbucuratoare de la inceputul perioadei petrecute in SUA au fost inlocuite treptat de o stagnare, iar per total evolutia a fost departe de asteptarile lui Mihaita, care s-a intors in Olanda cu un moral destul de scazut. Un luptator desavarsit, Nesu nu a abandonat in nici un moment batalia cu afectiunea grava de care sufera, dar a decis sa se inchida foarte mult in el. Si-a desfiintat contul personal de Twitter si a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai rar chiar si cu proprii parinti. Maria Nesu s-a intors la Oradea, dar a preferat sa stea mai mult retrasa, departe de ochii lumii si de intrebarile indiscrete.

Mama lui Nesu a auzit si ea despre despartirea fiului

Saptamana trecuta, Mircea Nesu, tatal fotbalistului, a dat o declaratie scurta referitor la situatia fiului. "Nu l-am mai vazut pe Mihaita de ceva vreme, vorbim la telefon. Ultima oara chiar de Sfintii Mihail si Gavriil. Isi poate misca mainile? Mda... Va dati seama de cat optimism ai nevoie intr-o asemenea situatie! Numai el poate descrie asta",  a spus Mircea Nesu in Ring.

fara descriereMama lui Nesu a auzit si ea despre despartirea fiului

Fotbalistul le-a interzis parintilor sai sa mai dea detalii despre el si familia lui. Totusi, contactata de un reporter WOWbiz.ro, mama lui Nesu a dat de inteles ca fiul ei s-a despartit de Maria: “Asa am auzit si eu, dar nu am avut curajul sa-l intreb despre acest lucru”. Afectata de situatia lui Mihai, pe fondul stresului acumulat, Monicai Nesu i-a recidivat afectiunea grava de care suferise in urma cu cativa ani, iar acum femeia duce o lupta sustinuta cu boala, cu ajutorul unui tratament invaziv, foarte dureros. Dar ce poate fi mai dureros pentru o mama decat sa stea departe de fiul suferind?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate