Dezvăluire cutremurătoare. Celebra actriță a fost violată la 15 ani, cu complicitatea mamei ei! Câți bani a primit femeia: "A fost o trădare fără limite"

Demi Moore și-a deschis sufletul! Celebra actriță de la Hollywood a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani, cu complicitatea mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Mama ei a primit suma de 500 de dolari pentru a fi părtașă la acest viol oribil.

"A fost viol și o trădare fără limite", a dezvăluit Demi Moore, care și-a deschis sufletul în autobiografia "Inside out".

O altă mărturisire-șoc a lui Demi Moore: "Am făcut sex în trei și îmi pare rău"

În autobiografia sa, „Inside Out”, Demi Moore a dezvăluit și că a făcut sex în trei în timpul relației ei cu actorul Ashton Kutcher. Ea a mărturisit că îi pare rău, pentru că ulterior tânărul ei soț a înșelat-o și a folosit experiența trăită cu ea drept scuză.

„Am vrut să-i arăt lui Ashton cât de cool şi fun pot să fiu. (...) Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după”, a scris Demi Moore.

În aceeași carte, Demi Moore a devăluit că partenerul ei a înșelat-o chiar în casa lor cu o femeie de doar 21 de ani, în timp ce se afla în alt oraș. Mai mult, a spus că a pierdut o sarcină în luna a șasea și că, în ciuda problemelor pe care le avea în mariajul ei, a încercat să rămână din nou însărcinată.

După opt ani de mariaj, Ashton Kutcher și Demi Moore au divorțat. El s-a recăsătorit cu Mila Kunis, femeia care i-a și dăruit doi copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate