Dezvăluire neaşteptă despre Borcea! Un cunoscut aduce acuzaţii grave la adresa lui: „Dădea contracte de 10.000 şi nu plătea nimic la stat”

Un fost jucător de la Dinamo face acuzaţii grave la adresa lui Cristi Borcea.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cristi Borcea a ieşit din închisoare în urmă cu patru luni şi viaţa lui părea să intre pe un făgaş normal. Relaţia cu Valentina Pelinel este, din ce a povestit el, tot ceea ce şi-a dorit vreodată, a avut o nuntă de vis cu ea şi urmează să fie tătic. Însă, când părea că problemele cu legea sunt de domeniul trecutului, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliiare, între care şi la Cristian Borcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Borcea a fost ridicat de procurorii DIICOT, dar va fi cercetat în libertate, după ce a plătit o cauţăiune de două milioane de lei. 
 
 
Problemele lui cu legea l-au adus din nou în atenţia presei şi oameni cu care a vut de-a face fostul acţionar de la Dinamo au decis să spună lucrurilor pe nume. Claudiu Vaişcovici, fost atacant al „roş-albilor” a povestit că Vasile Turcur era singurul acţionar care plătea la timp salariile jucătorilor.  
 
„Domnul Turcu era omul care aducea banii jos şi la timp. Era cam singurul fraier de acolo care plătea. Nu se bătea Borcea cu cărămida în piept spunând că dă contracte de 10.000 de euro? El dădea contracte de 10.000 şi nu plătea nimic la stat", a declarat Vaişcovici pentru GSP Live. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: