Dezvăluire șocantă înainte de finala Puterea Dragostei! "Jador era vizitat de femei la hotel"! Un concurent aruncă bomba

Rafael, fostul concurent de la Puterea dragostei, a făcut dezvăluiri uluitoare despre Jador

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Jador se numără printre favoriții la câștigarea show-ului Puterea dragostei, sezonul 1.  Îndrăgit de majoritatea iubitorilor emisiunii prezentate de Andreea Mantea, manelistul a punctat în competiția amoroasă prin pasiunea pe care a avut-o pentru timișoreanca Simina.

Din păcate, așa cum bine se știe, Jador nu a avut noroc să o aibă alături de el pe brunetă decât în prima parte a formatului, apoi, după o despărțire cu... cântec, bărbatul  a încercat în fel și chip să o recupereze. Fără șanse de izbândă însă, întrucât Simina a ales să trăiască o poveste de iubire cu Alex Zănoagă.

Citeste si: Acest băiețel vinde chibrituri pe stradă. Pentru ce speră să strângă suma de 400 de lei: „E un copil și are visuri”

Citeste si: Temperaturi mai mici de zero grade Celsius și ninsori abundente! „Numai fenomene extreme”

Citeste si: Explozie de bucurie la Puterea Dragostei! S-a întors Culiță Sterp! Simona i-a sărit imediat în brațe

fara descriere
Jador a primit femei la hotel în Turcia? ”Am aflat cât am stat acolo” 

Dacă refuzul tinerei i-a determinat pe mulți telespectatori să empatizeze cu manelistul, ei bine, se pare că în perioada Puterea dragostei, acesta nu a dus-o deloc rău din punct de vedere sentimental. Din contră am putea spune, iar unul dintre foștii concurenți chiar aruncă și bombă, și spune lucruri interesante de la fața locului!

Într-un live exclusiv, în premieră pentru WOWbiz.ro, Rafael a abordat un subiect delicat. "Jador a primit femei la hotel în Turcia, mai bine zis, a fost vizitat... Așa știu eu, am aflat cât am stat acolo. E un om iubit, ce să zic, bravo lui", a spus, amuzat, tânărul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate