Dezvaluire uluitoare a americanilor! "In 1950 SUA au fost la un pas sa arunce in aer LUNA!"

O poveste cu adevarat fenomenala a iesit la iveala zilele acestea peste Ocean. Fizicianul Leonard Reiffel a dezvaluit publicitatii ce planuri diabolice aveau americanii in timpul razboiului rece.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereReiffel a explicat ca in 1950 NASA impreuna cu cei de la Pentagon aveau o strategie bine pusa la punct de intimidare a rusilor. Ei doreau sa arunce in aer luna pentru a le arata rivalilor cat sunt de puternici. "Pare ridicol si de neconceput, dar lucrurile erau extrem de tensionate atunci", a spus Reiffel, cel care a lucrat la proiectul A119.

Acum in varsta de 85 de ani, fizicianul a explicat ca o racheta urma sa fie lansat avand la bord un dispozitiv nuclear. Racheta trebuia sa parcurga 383.000 de kilometri, apoi trebuia detonata. Planul era complicat pentru ca trebuia ca explozia sa se produca pe partea luminata a lunii pentru a fi vizibila de pe Pamant.

Bomba care urma sa fie folosita era asemanatoare cu cea de la Hiroshima, dar planurile americanilor nu au fost duse pana la sfarsit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate