Dezvaluirea facuta de un martor ocular! Cum si-au pierdut viata Paul Walker si prietenul sau ! "Nu faceau intrecere! Masina lor a intrat in 4 copaci"

Un martor ocular sustine ca zvonurile potrivit carora Paul Walker si prietenul sau, Roger Rodas, faceu intrecere auto sunt false.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereJim, un barbat in varsta de 52 de ani, a dezvaluit pentru Hollywoodlife.com ca Paul si Roger nu participau la nicio o cursa de masini. El s-a intalnit cu ei cu 6 minute inainte de accident si sustine ca nu are cum ca acestia sa prinda o viteza atat de mare cum se cere la o kalooga_36441" liniuta".

"Vreau ca lumea sa stie ca Paul si Roger nu faceau intrecere. Unii au spus ca faceau liniute, dar nu e adevarat. Conduceau doar de 6 minute cand a avut loc accidentul. In plus, erau doua patrule de politisti in zona fiindca era un eveniment cu masini de mare viteza", a povestit Jim, care se afla la evenimentul caritabil la care a participat si Paul.

El a povestit ca imediat dupa ce acestia au plecat cu masina a vazut un fum negru care se ridica spre cer. Cu toate ca Roger era un sofer de curse, acesta nu participa la una.

"Roger a pierdut controlul masinii. Nu s-au intors, nimic. Au intrat direct intr-un pom. Au intrat in patru copaci in total", a mai spus acesta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate