Dezvăluirea momentului la Survivor România. Faimoșii pierd intenționat meciuri, pentru a scoate fetele din competiție? Elena Marin: „Vor să scape de verigile slabe!”

Elena Marin face o dezvăluire șocantă despre strategia Faimoșilor la Survivor România!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Tensiunile din echipa Faimoșilor nu contenesc după venirea în Dominicană a Andreei Antonescu. O parte din colegii săi i-au explicat strategiile care au fost puse la cale pe parcursul competiției.

Elena Marin, acuzații grave la Survivor România: „Vor să scape de verigile slabe!”

Atmosfera în echipa roșie rămâne încordată, pentru că unele relații dintre Faimoșii nu mai pot fi reparate. Chiar dacă aparent lucrurile par mai liniștite, vedetele încearcă să facă noi strategii prin care să elimine fetele, pe care le consideră verigi slabe.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”; stația și-a adjudecat peste un sfert din cota de piață la nivel national

Moroșanu: Au fost zile în care nu ne-am susținut, nu nemai suportam unii pe alții ;i am pierdut în zilele alea. Contează enorm vibe-ul echipei, să fim uniți.  

Elena: Își doreau să piardă pentru a curața echipa și să scape de verigile slabe .  

Andreea:  Nu mai era lupta între Faimoși și Războinici. 

Elena: Era lupta noastră, între noi. 

Moroșanu: Prea repede s-au întâmplat lucrurile. Am contruit o echipă foarte faină și la un moment dat s-a disipat totul. 

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Andreea: Care a fost motivul?

Dezvăluirea momentului la Survivor România. Faimoșii pierd intenționat meciuri, pentru a scoate fetele din competiție? Elena Marin: „Vor să scape de verigile slabe!”
Andreea Antonescu la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Faimoșii, impresionați de Andreea Antonescu la Survivor România. Elena Marin jubilează de fericire: „Mă va răzbuna!” Moroșanu: „Mamă, ce bunăciune!”

Moroșanu: Au venit oameni noi în echipă, Sebi, Ana..

ElenaAu fost înainte de ei..  

Moroșanu: Eu încercam să țin echipa unită, problema a fost că am încercat apoi să facem alianțe..

Andreea: Alianțe se așteaptă lumea să fie peste tot. Eu cu Elena am o relație de prietenie înainte de Survivor. 

Dezvăluirea momentului la Survivor România. Faimoșii pierd intenționat meciuri, pentru a scoate fetele din competiție? Elena Marin: „Vor să scape de verigile slabe!”
Catalin Morosanu la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimosele, luate în vizor de Zanni la Survivor România

Zanni ține evidența Faimoaselor, în privința puntelor aduse la meciuri, susține Majda. Actrița consideră că nu doar fetele ar trebui vizate, ci și băieții, pentru că se întâmplă ca aceștia să nu câștige dueluri pe traseu.

Majda:   Zanni face clasamentul verigilor slabe din săptămână în săptămână, dacă aduci punctul. Dar nici băieții nu au adus mereu puncte. Este un top al fetelor, atâta tot.

Citeste si: Noii concurenți de la Survivor România ajută Războinicii să câștige meciul de recompensă. Performanță uimitoare în primul traseu din jungla Dominicană

Andreea:  Nu vreau să consider că ce se întâmplă la Survivor e practic o biserică a noastră împotriva altora. Suntem oamenii care avem o anumită gândire și o chimie. Hai să vedem ce poate, cine poate și cum poate. Nu vreau să am așteptări. Eu vreau să văd mereu partea bună a oamenilor și de mute ori am fost dezamăgită, dar asta nu înseamnă că voi ridica eu sabia sau să demasc pe cineva, voi lua lucrurile ca atare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Virgil Musta, adevărul despre Mărțișoare și COVID! ”Eu voi da doar apropiaților! Nu ele sunt problema, dar infectarea...” EXCLUSIV WOWbiz.ro

Imperiul imobiliar Halep se clatină! 3 milioane de euro, datorii pentru familia Simonei! Dezvăluiri exclusive

Andreea Esca, gafă de zile mari în timpul știrilor! Prezentatoarea tv, cu breteaua de la sutien și sânii pe afară

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies