Dezvăluiri! Andreea Esca, Hagi sau Lupescu, credite de milioane de euro!

Publicația ”Lumea Justiției” a dezvăluit o listă cu celebrități autohtone care au primit credite uriașe de la o cunoscută bancă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Publicația ”Lumea Justiției” a dezvăluit recent o listă cu celebrități autohtone care au primit credite uriașe de la o cunoscută bancă. Printre numele publicate pe lista luju.ro se regăsesc vedete precum Andreea Esca, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Nadia Comăneci (prin fratele ei), Ioan Lupescu, Victor Becali sau Camelia Șucu, care au încheiat fiecare un contract de credit cu valori cuprinse între 1 și 3 milioane de euro.  

Citeste si: Se pregătea Răzvan Ciobanu să părăsească România în mare secret? Informații de ultim moment

Citeste si: Mihai Constantinescu, umilit de Traian Băsescu! Evacuat din casa în care locuise 20 de ani, a cerut audiență la primarul de atunci! Ce s-a întâmplat în cabinetul viitorului președinte?

”Va prezentam in final o mini-lista de VIP-uri, cu credite de milioane de euro luate de la BRD - care nu au fost tinta denunturilor mincinoase ale gruparii criminale Bajescu & co - si care sunt bine mersi, pentru ca erau clienti pe bune, adevarati beneficiari ai creditelor, si nu fake clienti. Printre cei care au luat credite pe bune, cu garantii reale si indestulatoare s-au numarat Elena Udrea, Remus Truica, Sorin Rosca Stanescu, iar cei care nu au rambursat creditele au fost executati de banca, pe garantiile reale si indestulatoare constituite, asa cum se intampla in orice sistem financiar normal din lume”, a notat luju.ro despre lista respectivă, plină de VIP-uri. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate