Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Testamentul lui Aurelian Preda există și a fost făcut în momentul în care a aflat că a făcut septicemie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

La 3 ani de la moartea lui Aurealian Preda, noi informații ies la iveală. Artistul care suferea de cancer a suportat o operație la inimă care i-a grăbit sfârșitul. E vorba despre un stent care i-a fost montat la un spital din Capitală. Imediat după operație, Preda s-a simțit tot mai rău, până iar la un moment dat a fost anunțat că există complicații grave iar infecția s-a generalizat, transformându-se în septicemie.

fara descriere

Nicușor Iordan susține că acela a fost momentul în care Aurelian Preda și-a dat seama că va muri și a chemat imediat un notar pentru a scrie un testament. Și nu este vorba despre un testament sentimental ci chiar despre un act notarial semnat de artistul aflat în pragul morții.

Citeste si: Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Citeste si: Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Citeste si: Cum a aflat Anamaria Rosa Preda ca Aurelian Preda nu e tatal ei abia dupa ce artistul a murit! Dezvaluiri

”Aurelian mi-a zis: ”M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie”. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta. Eu, să-l îmbărbătez, zic: ”stai liniștit, peste câte ai trecut tu... treci și peste asta”. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să fac testament”, a povestit Aurelian Preda în dosumentarul ”Testament” difuzat la Etno TV.

Anamaria, beneficiara întregii averi

fara descriere

Aurelian Preda i-a lăsat fiicei lui întreaga avere. Anamaria Rosa Preda a fost unica beneficiară a bunurilor aflate în posesia artistului la moartea lui. Pentru că era minoră la acea dată, Preda l-a numit pe Nicușor Iordan tutore al fiicei lui ceea ce însemna că este și administrator al averii.

Nicușor Iordan nu a rămas însă lângă Anamaria Rosa până cânda aceasta a împlinit 18 ani. Cei doi au avut un conflict, iar Iordan s-a mutat din locuința în care stătea cu fiica lui Preda. Ulterior, tânăra la acuzat pe acesta că a abuzat-o sexual la doar câteva luni după moartea tatălui ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate