Dezvăluiri bombă! Alex Zănoagă poate lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! Cine este bărbatul care a ajutat-o cu adevărat pe brunetă să primească un rol într-un serial online

Simina de la Puterea dragostei joacă într-un serial online la propunerea lui Jador

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Surpriză la două luni de la filmările primelor episoade ale serialului online, ”Zenys”!  Simina și Alex Zănoagă sunt în distribuție, dar până în acest moment nu s-a știut cine i-a cooptat pe cei doi tineri de la Puterea dragostei în acest proiect.

fara descriere

Jador l-a sfătuit pe Zenys să o ia în film pe Simina

În premieră pentru WOWbiz.ro, într-un live exclusiv, Jador avea să arunce însă bomba. ”Eu l-am sfătuit pe Zenys să o ia pe Simina, dar și pe Alex în serialul prouds de el, pentru că mi se par potriviți. Sunt frumoși, iar ea cel puțin este făcută pentru a fi actriță. Este perfectă pentru film și, în special, pentru rolul de fată bună", a dezvăluit cântărețul, care a mai specificat și faptul că, dincolo de fosta iubită și partenerul ei de viață, a mai ajutat și alți concurenți din casa Puterea dragostei pentru a fi selectați în echipă serialului.

Citeste si: Imagini tulburătoare cu Ella de la Puterea dragostei în lacrimi vorbind despre mama ei oarbă! Tot studioul WOWbiz.ro a izbucnit în plâns! ”De la 14 ani, a rămas fără vedere după un abces la măsea”

Citeste si: Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat: "Eram mic, aveam facultate, chirie, tratament de plătit"

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

fara descriere

Alex Zănoagă va lua foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei! ”Totul s-a terminat”

Dacă Jador a spus lucrurilor pe nume în sfârșit, este posibil ca, acum, Alex Zănoagă să ia foc din cauza Siminei de la Puterea dragostei, căci el niciodată nu a acceptat nimic de la cântăreț. "Nu vreau să mai vorbesc despre el, este un subiect pe care aș vrea să îl las în trecut. Jador nu mă interesează. Îmi doresc doar să nu mai aibă nicio legătură cu iubita mea. M-am săturat de cât a făcut și a spus în casă pentru a o recuceri, dar, gata, totul s-a terminat. Fiecare să își vadă de drumul lui în viață", a declarat Alex în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate