Dezvăluiri bombă despre Dan Bittman! Ce i s-a întâmplat la naștere ar putea să șocheze pe toată lumea! ”Am fost dat altei femei decât mamei mele”

Dan Bittman a fost  schimbat la naștere, dintr-o mică eroare medicală, însă, din fericire, lucrurile aveai să revină rapid la normal

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Dan Bittman a fost mereu un tip extrem de apropiat de familie și, în special de părinți. Cântărețul, în vârstă de 57 de ani, a vorbit tot timpul la superlativ despre ei și i-a ajutat ori de câte ori a trebuit atunci când trăiau.

Culmea, ca o ironie a sorții, atât tatăl, cât și mama solistului de la Holograf au decedat în momentul în care Dan Bittman se afla pe scenă.

Citeste si: Iubita lui Dan Bittman, primele declaraţii după ce s-a scris că fiul lor este anchetat într-un dosar de trafic de droguri!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Ultimă oră! Relu Brotan, grav bolnav! Sunetistul Iris și Holograf susține că a fost abandonat de colegi

Citeste si: Dan Bittman si-a scos la inchiriat vila de pe malul lacului Sulimanu! Vezi cu cati bani se poate dormi in casa celebrului cantaret! | EXCLUSIV

Dacă vestea pierderii tatălui său l-a surprins chiar în timpul unui concert din noaptea de Revelion, în 2011, ei bine la trecerea în neființă a mamei sale, un an mai târziu, în vară, solistul a aflat tot în timpul unei cântări, de data aceasta la  Sighişoara, loc în care formația Holograf se afla în cadrul unui turneu de promovare, că femeia nu mai era.

”Grav bolnavă şi în mare suferinţă după moartea soţului ei, mama lui Dan Bittman şi-a dat ultima suflare pe patul de spital din Secţia de Gastroenterologie a Spitalului Colentina din Capitală, unde se afla de ceva vreme. Femeia în vârstă de 84 de ani avea probleme de sănătate de mult timp, dar starea ei de sănătate s-a agravat după moartea bărbatului său”, s-a menționat în presa mondenă la vremea respectivă.

Dan Bittman a fost schimbat la naștere! ”S-a produs o mică încurcătură”

Acum la mai bine de șapte ani de atunci, artistul poate vorbi mai relaxat despre părinții săi, mai mult, recent, a făcut și o serie de dezvăluiri uluitoare. La emisiunea pe care o moderează la Antena1, îndrăgitul cântăreț i-a povestit invitatei sale, Andreea Marin, cum, la nașterea lui, mama sa era să plece acasă cu alt copil, altul decât el.

Astfel, toată lumea a aflat că Dan Bittman a fost schimbat la naștere!!! ”S-a produs o mică încurcătură! La câteva ore de la naștere, m-a luat asistenta și m-a dus să mă alăpteze o altă femeie, iar pe fata doamnei respective i-a adus-o mamei. După un moment de derută, mama a spus clar...”nu este copilul meu” și a respins-o pe bebelușă, apoi lucrurile au intrat în normal...Este adevărat sută la sută, așa s-a întâmplat”, a spus amuzat starul de la Holograf la emisiunea sa TV. ”Riscam să plec cu o altă persoană din spital”, a conchis la final artistul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate