Dezvaluiri bomba! Ion Tiriac a recunoscut ca a mers cu "nasul" - Vezi declaratiile SOC

Ion Tiriac (73 de ani) mergea in tinerete, la turneele de tenis din strainatate, cu doar doi dolari in buzunar, cat era diurna atunci, si calatorea cu trenul la clasa a treia.

Distribuie pe:

fara descriere
Lui Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, nu-i este rusine sa recunoasca faptul ca in tinerete, chiar daca incepuse sa fie un jucator de tenis cunoscut, "impusca francul", cum se spune in popor. Cu alte cuvinte era destul de sarac pentru a-si permite un trai, macar decent, atunci cand mergea in strainatate.

Prezent la o Gala a Sportului Romanesc, organizata  la Sala Polivalenta din Capitala, Tiriac a povestit cu umor ca, venind din Elvetia, de la un turneu international pe care il jucase impreuna cu Ilie Nastase, a fost nevoit sa-si cumpere bilet pentru vagonul de clasa a treia, deoarece nu avea indeajuns de multi bani pentru un bilet de clasa superioara.

"Eu si domnul aici de fata ( n.r. Ilie Nastase) dormeam cu randul intr-un pat de plasa. Acestea erau conditiile! De la Belgrad la Timisoara nu am mai avut bani de tren, motiv pentru care am mers cu nasul. L-am induplecat sa ne lase sa ajungem la Timisoara oferindu-i cadou o racheta din lemn, care la vremea respectiva insemna ceva", a povestit Ion Tiriac.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate