Dezvaluiri BOMBA la WOWbiz! Serban Ionescu era foarte violent! "Le-a batut pe Magda Catone si pe soacra lui! Si-a obligat sotia sa il priveasca in momente intime cu alte persoane"

Ana, o apropiata a Magdei Catone, a facut o dezvaluire BOMBA la Wowbiz. Femeia a declarat ca Serban Ionescu era o fire vulcanica, era nervos si de multe ori obisnuia sa isi loveasca sotia sau soacra. ##VIDEO4774##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereDaca la inceput nu a vrut sa dea detalii, rezumandu-se sa spuna ca au existat episoade violente, ulterior, Ana a facut mai multe marturisiri.

"Am auzit ca au fost episoade violente, ca sa purta urat cu ea, cu mama ei"
, a spus ea la Kanal D.

"Le mai lovea", a precizat femeia la WOWbiz. "Nu cred ca din gelozie. Magda nu merita corectii fizice, este o femeie extraordinara, o mama buna", a completat ea. "Erau cazuri cand plecau de acasa din cauza scandalurilor dintre ei", a explicat Ana.

##VIDEO4782##

Femeia prezenta in platoul Kanal D a povestit momente incredibile ai carei protagonisti au fost Magda Catone si Serban Ionescu. Se pare ca actorul si-ar fi obligat sotia sa asiste din aceeasi camera la partidele sale de amor cu amantele.

"Pot sa va spun ca a fost asistent special", a declarat ea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate