DEZVALUIRI | Cel mai tenebros secret al lui Patriciu a iesit la iveala! Un barbat a murit si sotia a disparut fara urma dupa ce au refuzat sa-i vanda un teren mogului!

Doi batrani care nu au vrut sa-i vanda un teren lui Dinu Patriciu au murit dupa ce au amanat sa incheie afacerea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereDinu Patriciu a fost un afacerist cu sange receUn episod controvesat din viata lui Dinu Patriciu a fost relatat in 2005, la 14 ani dupa ce el se consumase. Patriciu, care isi infiintase, in 1991, o firma de constructii si investitii imobiliare, incepuse sa cumpere terenuri in zona de nord a Capitalei. “Pentru a construi un ansamblu de locuinte pe strada Scoala Herastrau din Bucuresti, Dinu Patriciu cumpara doua proprietati situate la numerele 12 si 16, care ocupa impreuna 4.000 de metri patrati. Intre ele, la nr. 14, se afla insa proprietatea unor batrani octogenari, care nu se lasa usor convinsi sa-si vanda casa si terenul firmei de constructii a lui Patriciu”, scria ziarul Bilant, care relata ca batranii, Emilia si Alexandru Nastase, semnasera o conventie cu reprezentantul firmei lui Patriciu, prin care acesta se obliga sa le ofere 57 de dolari pe metru patrat pentru terenul lor, plus o casa si un teren la schimb, in alta zona a orasului, atunci cand va vinde aceasta proprietate. fara descrierePatriciu a cumparat, in 1991, mai multe terenuri pe aceasta strada din nordul Bucurestiului “Intelegerea era un punct de pornire pentru un viitor contract de vanzare-cumparare… La mai putin de o luna de la semnarea conventiei, pe 8 decembrie 1991, batranul Nastase moare, iar zece zile mai tarziu, sotia sa dispare de la domiciliu. In aceeasi zi, are loc si un mic incendiu in casa Emiliei Nastase, incendiu sesizat de un vecin de la nr. 18… Cel care sesizeaza politia va fi, o luna mai tarziu, George Gaita, reprezentantul firmei lui Dinu Patriciu. Acesta avea sa declare ca a cautat-o fara succes pe batrana prin spitale si chiar la morga. Batrana a fost de negasit, cu toata desfasurarea ulterioara de forte din partea Politiei”. Ziarul a scris ca Patriciu a intrat, totusi, in posesia terenului pe care si-l dorea, cu ajutorul rudelor batranei disparute: “Cu toate acestea, desi Emilia Nastase era inca proprietar al imobilului din str. Scoala Herastrau nr. 14, firma lui Patriciu a sprijinit rudele din Focsani ale batranei care au trecut rapid la demolarea imobilului, punandu-le la dispozitie utilaje de transport pentru materialele recuperate in urma demolarii. Desi cazul a fost facut public, nimeni n-a mai aflat, ulterior, nimic despre misterioasa disparitie a batranei Emilia Nastase”. fara descriere

EXCLUSIV! Ea este sotia nestiuta a lui Dinu Patriciu! Prima lui nevasta traieste la Paris si arata senzational la 63 de ani!

Ele vor mosteni averea lui Dinu Patriciu! Vezi cati bani vor primi femeile din viata milionarului

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate