Dezvăluiri cutremurătoare ale Ellei de la Puterea dragostei! "Tata m-a bătut de mi-a lăsat semne pe spate”

Ella de la Puterea dragostei a povestit câte bătăi lua de la tatăl ei în adolescență

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ella s-a întors în casa Puterea dragostei la fel de sensibilă ca și la prima ei apariție în emisiune. "Nu îmi stă în fire să mă cert, să arunc cu noroi în oameni sau să vorbesc ce nu trebuie. Mereu am să stau în banca mea, am să râd când va fi cazul și voi plânge, sunt sigură, fiindcă așa sunt eu, mai sensibilă, orice cuvânt mă doare", a spus brunetă pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Când a rămas însărcinată, cu adevărat, Simina de la Puterea Dragostei? Acum s-a aflat totul și care este motivul pentru care... râdea Jador

Citeste si: Clipe grele pentru Andra Măruță! Cântăreața a primit o veste tristă din partea fratelui ei

Citeste si: Gafă uriașă făcută de Ella de la Puterea Dragostei într-un live! Fanii o acuză că s-a dat de gol și că mama ei nu ar fi oarbă

Ella de la Puterea dragostei a avut o copilărie plină de lacrimi

Ella a povestit de ce este o persoană sensibilă și mai retrasă. "Eu nu am avut o copilărie de care să mă bucur, din contră, a fost una plină de lacrimi. Tata era un om sever și strict, nu îl interesa dacă îmi place un lucru sau nu, dacă am nevoie de afecțiune, mai ales că mama era oarbă și nu mă putea ajuta cu mai mult de un sfat. Noi suntem de o anumită religie, cu reguli mai stricte, iar părintele mele mi-a dat o educație cazonă! Ce sa zic…a fost foarte greu!”, a dezvăluit concurenta de la Puterea dragostei.

fara descriere
Ella de la Puterea dragostei a fost bătută de tată! ”În loc de un sfat primeam o palmă”

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, bruneta avea să facă și o serie de declarații cutremurătoare. Astfel, din spusele ei, Ella de la Puterea dragostei a fost bătută de tată și nu o singură data, ci de multe ori.”Am avut un părinte violent! De pildă, poate părea absurd, dar tata nu m-a lăsat  niciodată să port pantaloni. Poate când eram copil, situația era alta, dar cu timpul, când am început să am și eu forme, mi-aș fi dorit să pot arăta mai sexy în colanți. Nu se putea, îmi era interzis. Atât de dur era tata încât, nici la ora de sport nu mi se permitea să îmi iau pantaloni. Primeam bătăi de la el dacă nu ascultam. Ce să spun, acesta era doar un aspect. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei cu părintele meu, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și aveam urmele durității lui pe corp. Nu mai suportam. Tata m-a bătut de mi-a lăsat semne pe spate”, a spus Ella.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate