Dezvaluiri cutremuratoare ale fiului lui Szobi Cseh! “Tata se tinea de peretii primariei, plin de citostatice!” Vezi ce a trebuit sa faca chiar in ziua mortii cascadorului

Arpad, fiul cel mic al lui Szobi Cseh, il acuza pe primarul sectorului 3, Robert Negoita, ca il lasa pe tatal sau sa astepte cu orele in anticamera biroului sau.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereSzobi Cseh a murit la 1 august, din cauza unui cancer osos, neconsolat din cauza problemelor pe care le avea cu un proiect al sau de suflet, prin care viza integrarea sociala a copiilor fara posibilitati materiale. Pentru proiectul Gladiator, Szobi Cseh a avut tot felul de probleme cu primaria secorului 3, care in urma cu cativa ani i-a luat sala in care se antrenau copiii. Arpad sustine ca reprezentantii autoritatilor l-au informat de decizie cand acesta se afla pe patul de spital: “Un reprezentant oficial s-a prezentat la spital pentru a-i inmana personal scrisoarea prin care il anuntau ca trebuie sa elibereze sala, in conditiile in care exista un sediu social unde ar fi putut sa trimita notificarea. Dar nu… autoritatile au preferat sa-l informeze pe patul de spital, sa fie raul mai mare, ma gandesc eu… pentru ca alta explicatie nu gasesc!!! Au dat cu mucii in fasole dupa care ne căutau sa ne imprietenim pt ca el, edilul sectorului 3, vrea sa-l ajute pe Szoby Cseh, uitand ca in urma cu cateva zile se tinea de peretii primăriei plin de citostatice, cu orele, neprimindu-l in audienta!!!”.

fara descriereArpad, fiul cel mic al lui Szobi CsehUlterior, Primaria i-a fi repartizat alt sediu lui Szobi Cseh, dar Arpad sustine ca sala era prea mica. Fiul cascadorului mai povesteste si un episod petrecut chiar pe 1 august, cand tatal sau, Szobi Cseh, a murit: “In ziua de 1 august cand tata a murit, am fost cu fratele meu sa luam niste haine de la sediu si am fost intampinati de femeia care ajuta la intretinerea taberei de vara, spunandu-ne ca a fost cautata, chiar in dimineata acelei zile, de o doamna Natalia de la administrativ cu motivul de a preda cheile de la sediul asociatiei. Acest lucru se intampla, subliniez, chiar in aceeaşi zi in care tata a murit. Cat de urgenta era predarea cheilor?!?!? Chiar nu suporta deloc amanare?!?!? In schimb, la inmormantare au trimis coroane funerare… si cei de la ADP, si stimabilul domn primar… insotite de mesaje pioase. Pentru ce, domnilor, tot acest efort cand asteptati ca sacalii sa savurati acest moment?”. fara descriereAlex Cseh a fost pus pe drumuri chiar in ziua in care tatal sau a murit

EXCLUSIV Ce gest incredibil a facut Szobi Cseh in ultima parte a vietii sale! Marele cascador a decis ca din banii pe care-i primea pentru tratament sa aloce o mare parte ajutorarii copiilor, dar si hranirii cainilor!

Dezvaluiri despre viata amoroasa a regretatului Szobi Cseh! "In fiecare zi, aveam aventuri! Imi placeau thailandezele si japonezele. De blenoragii n-am scapat, dar se tratau repede!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate