Dezvăluiri cutremurătoare ale Ronei Hartner despre cancer! ”Mama nu a suportat să mă vadă la ședințele de chimioterapie. Era mai bolnavă decât mine” EXCLUSIV

Rona Hartner a dezvăluit ce probleme a avut la chimioterapie și prin ce coșmar a trecut mama ei în timpul ședințelor de supraviețuire

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Rona Hartner a revenit în România după ce aproape șase luni s-a luptat cu un cancer nemilos la colon.

"Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi", a povestit Rona într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce rochie a purtat Rona Hartner în ziua nunții! Fanii au rămas mască: „La vârsta ta... Ți se vede...”

Citeste si: Declarația unei victime de la Colectiv care a cutremurat sala de judecată: “Părul meu era deja aprins și începusem să simt că mă frige la spate…"

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Rona Hartner și-a anulat nunta și toate concertele! Artistă luptă în continuare cu boala

Rona Hartner a făcut dezvăluiri uluitoare despre cancer! ”Soțul meu îmi făcea injecțiile”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Rona Hartner avea să mărturisească faptul că Herve, soțul său, nu s-a dezlipit de ea nici măcar o secundă în această perioadă.

"A fost sprijinul meu, raza mea de soare. Mi-a suportat toate stările posibile și imposibile din această perioadă. El îmi făcea injecțiile, pentru că eu uitam, îmi dădea medicamentele și mă plimba pe plajă. Mă ajuta să mă ridic, să fac acei pași prin casă. Îmi plus, mereu îmi zicea că mă iubește mai mult, așa suferindă, decât în perioada în care m-a cunoscut și eram plină de viață", a povestit, emoționată, artista.

Rona Hartner a făcut dezvăluiri uluitoare despre cancer! ” Am  trimis-o acasă pe mama la începutul chimioterapiei”

Dacă Herve a fost cel care a ajutat-o pe vedetă în clipele dure ale bolii, ei bine, mama ei a clacat și Rona a decis să își trimită mamă acasă în timpul chimioterapiei.

"Offf, este greu pentru un părinte să vadă că se întâmplă așa ceva cu copilul său. Îl doboară chestia asta. Eu, sincer, am trimis-o acasă pe mama la începutul chimioterapiei. Atât de tare empatiza cu mine, și cu ce mi se întâmpla, încât parcă ea trecea prin tratamentele mele. Plângea întruna, era distrusă și i-am zis să se ducă undeva, ori în Canada unde locuiește, ori într-o vacanță. Îmi aduc aminte că la primele ședințe, ea era bolnavă, și simțea efectele terapiei medicale pe pielea ei, mai rău decât mine. Această empatie somatica este dureroasă și, de aceea, am preferat să fiu doar cu Herve, care s-a dovedit a fi foarte puternic", avea să facă Rona Hartner a făcut dezvăluiri uluitoare despre cancer și perioada critică prin care a trecut.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Rona Hartner rupe tăcerea: „Eram în pericol să mor!” Ce au descoperit medicii fin Franța

Incredibil, ce poate să facă Rona Hartner după ce s-a operat! Vedeta dă o superpetrecere de ziua ei! Sărbătoreşte...renaşterea!

Un controlor de tren a devenit celebru pe Facebook după ce a făcut un gest mai puțin obișnuit. Merită tot respectul

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies