Dezvaluiri cutremuratoare! Botezatu, operat la inima in Franta, intr-o clinica de lux

Dupa ce ultimul infarct suferit de Catalin Botezatu in Turcia a facut mare valva in Romania reporterii WOWbiz.ro au aflat, in exclusivitate, o informatie cutremuratoare. In 2001, dupa primul infarct suferit, designerul a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, la o clinica de lux din Franta. ##VIDEO6894##

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLa finala concursului “Next Top Models”, care s-a filmat in Cappadocia, Catalin Botezatu a avut mari probleme de sanatate. Din cauza stresului si a oboselii acumultate, designerul  a facut un infarct si a fost nevoit sa se interneze de urgenta la un spital din Ankara, Turcia. Acolo, doctorii au facut tot posibilul sa-l recupereze rapid, iar la externare, i-au facut si o recomandare, sa accepte o noua interventie medicala pentru montarea unui stent in zona inimii, altfel, nu garanteaza pentru viata lui.

Botezatu a luat in calcul propunerea specialistilor turci, mai ales ca el a mai trecut printr-o interventie la nivelul arterelor coronariene, chiar daca pana acum nu a spus nimanui. “Dupa primul infarct, am fost la Targu Mures, sa vad ce am cu adevarat. Poate va surprinde ca nu m-am dus la o clinica de afara, insa eu am considerat ca la Targu Mures erau cei mai buni doctori cardiologi si am avut o incredere  mare in ei. Mi-am facut niste teste amanuntite si mi s-a spus ca trebuie neaparat sa ma operez, ca e musai sa-mi pun un stent si un by-pass la inima”, a declarat Botezatu.

Speriat ca o alta cadere i-ar putea fi fatala, Bote s-a decis, la recomandarea medicilor romani, sa plece in Franta, la o clinica din Bordeaux, pentru a face o interventie la arterele coronariene. “Am plecat in Franta, pentru ca mi s-a spus ca acea clinica din Bordeaux era foarte buna si aparatura de acolo tinea foarte mult. Era performanta! Nu am regretat nicio clipa, chiar daca spitalizarea si pretul operatiei a fost mai piperat. La clinica aceea de lux, am fost ingrijit si operat foarte bine, chiar nu m-am simtit rau. N-am spus insa nimanui ca am facut acea interventie chirurgicala, pentru ca atunci, ca si acum, nu prea am vrut sa mai vorbesc despre problemele mele de sanatate”, a conchis Bote.

Cu toate acestea, Catalin nu a prea respectat sfatul doctorilor, care, in cazul unei operatii de acest gen, este sfant. Nu ai voie sa faci efort sau sa te enervezi, trebuie sa te odihnesti, sa nu pierzi noptile si sa urmezi un tratament medicamentos toata viata. ”Din toate, doar tratamentul medical il tin cu sfintenie, restul insa este imposibil de respectat. Eu lucrez intr-un domeniu in  care trebuie, dar nu ma pot odihni”, a mai spus designerul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate