Dezvăluiri cutremurătoare! Ce a făcut iubita lui Maharu la înmormântare de i-a emoționat pe toți! "Era distrusă și îl pupa tot timpul pe frunte" EXCLUSIV

Iustina, iubita lui Nicu Maharu, a fost distrusă la moartea interlopului

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Moartea lui Nicu Maharu a afectat-o teribil pe Iustina, femeia care i-a stat alături ani de zile, după despărțirea bărbatului de Simona Sensual! "Este tot ce îmi doresc! Nimic mai mult", spunea despre ea interlop în timpul vieții.

Reporterii Wowbiz.ro v-au prezentat în premieră că Iustina s-a întors în țara imediat ce controversatul afacerist a încetat din viață. Ea plecase în Germania să muncească chiar cu o zi înainte ca Maharu să închidă ochii pentru totdeauna. Vestea teribilă însă a determinat-o să ia primul avion spre România și să se întoarcă acasă distrusă de durere.

Citeste si: ȘOCANT! Ce și-a făcut Raluca Bădulescu la față! Toată lumea a rămas uimită de schimbare! EXCLUSIV

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Citeste si: Puterea Dragostei: Bogdan Iordache, eliminat! Prima lui reacție: "A fost un complot"

fara descriere

Nicu Maharu a fost condus pe ultimul drum de iubită! Femeia a plătit și lăutari

De altfel, în zilele următoare, Iustina a stat doar la căpătâiul lui, atât la priveghi, cât și la cimitir. Mai mult, Nicu Maharu a fost condus pe ultimul drum de iubită, care, spun martorii oculari, l-a pupat tot timpul pe frunte, și a dat bani după bani la lăutari, câte 200 de lire până a ajuns la 2000 de lire!!!”E o femeie specială, care l-a iubit maxim pe Nicu, fără să aibă vreun interes de la el! Și bolnav, ea tot i-a fost alături până la sfârșit”, au povestit apropiații, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate