Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Johannes V. (46 de ani), olandezul suspectat de răpirea și uciderea Adrianei, fetița de 11 ani din Gura Șuții, avea mai multe antecedente în privința infracțiunilor sexuale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Olandezul avea un plan bine stabilit în cazul fiecărui atac. Planul a fost aplicat și în cazul Adrianei, fetița care a fost ucisă.

Potrivit antena3.ro, Johannes V. închiria mașini și călătorea prin zone rurale, de unde racola fetițe pe care le agresa sexual.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Johannes V. s-a sinucis! S-a aruncat în fața unui camion

Johannes V., poreclit "Joop", s-a sinucis, aruncându-se în fața unui camion luni, în jurul orei 15:00 (ora Olandei), informează Telegraaf.

Presa olandeză relatează informațiile apărute în mass-media din România, potrivit cărora Johannes V. era principalul suspect în răpirea și uciderea Adrianei Mihaela, fetița de 11 ani din Gura Șuții. Totodată, aceasta relatează că Johannes V. a părăsit România cu un avion sâmbătă, îmbarcându-se într-o cursă București-Amsterdam.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se va întâmpla cu dosarul Adrianei, fata de 11 ani din Dâmbovița, după ce olandezul s-a sinucis

Ce spun specialistii despre comportamentul criminalului olandez! ”Un prădător sexual”! Ce l-a determinat pe bărbat să o ucidă pe fetița de 11 ani din Dâmbovița

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Olandezul care s-a sinucis își ceruse iubita de soție în direct, la TV! Ce reacție a avut femeia

Incredibil! Cum a scăpat din România criminalul olandez! Ce s-a întâmplat cu polițiștii în cele trei minute în care bărbatul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița a urcat pe...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies