Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Johannes V. (46 de ani), olandezul suspectat de răpirea și uciderea Adrianei, fetița de 11 ani din Gura Șuții, avea mai multe antecedente în privința infracțiunilor sexuale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Olandezul avea un plan bine stabilit în cazul fiecărui atac. Planul a fost aplicat și în cazul Adrianei, fetița care a fost ucisă.

Potrivit antena3.ro, Johannes V. închiria mașini și călătorea prin zone rurale, de unde racola fetițe pe care le agresa sexual.

fara descriere

Johannes V. s-a sinucis! S-a aruncat în fața unui camion

Johannes V., poreclit "Joop", s-a sinucis, aruncându-se în fața unui camion luni, în jurul orei 15:00 (ora Olandei), informează Telegraaf.

Presa olandeză relatează informațiile apărute în mass-media din România, potrivit cărora Johannes V. era principalul suspect în răpirea și uciderea Adrianei Mihaela, fetița de 11 ani din Gura Șuții. Totodată, aceasta relatează că Johannes V. a părăsit România cu un avion sâmbătă, îmbarcându-se într-o cursă București-Amsterdam.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate