Dezvaluiri cutremuratoare facute administratorul blocului unde a locuit Cristina Stamate

La cateva ore dupa ce actrita Cristina Stamate a decedat, la Spitalul Floreasca din Capitala, administratorul de la blocul ei rupe tacerea si vorbeste despre starea de sanatate a regretatei actrite.

Autor: S.A.

 

Dupa cum se stie, actrita in varsta de 71 de ani nu avea copii si locuia singura. Operata in urma cu doi ani pe cord deschis, artista se retrasese in locuinta sa din Bucuresti, vorbea rar, era bantuita de o depresie si era ingrijita de o persoana apropiata. Astazi, la cateva ore de cand s-a aflat de decesul actritei, administratorul de bloc dezvaluie in premiera ca starea de sanatate a Cristinei Stamate se alterase din ce in ce mai mult in ultima perioada.

Din acest motiv, actrita angajaze o persoana care sa o ajute cu menajul in casa, plata facturilor si aprovizionarea, o persoana care sa o ingrijeasca. Din pacate, persoana respectiva locuia in afara Bucurestiului si facea naveta zilnic pentru a o ingriji pe actrita. Administratorul de bloc a povestit pentru Antena Stars, ca ingrijitoarea venea dimineata acasa la Cristina Stamate si pleca seara, in localitatea sa de domiciliu.

Intr-una dintre zile insa, femeia a fost nevoita sa sparga usa apartamentului Cristinei Stamate, pentru ca actrita nu raspundea, iar cand a reusit sa patrunda in casa a gasit-o pe aceasta cazuta pe jos, intr-o stare grava.

Atunci, dupa ce a acordat primul ajutor si actrita si-a revenit, menajera Cristinei Stamate s-a decis sa o ia pe actrita la ea acasa ca sa nu mai o lase nesupravegheata peste noapte. Cristina Stamate a acceptat, iar femeia depusese o cerere la administratie pentru a fi scoasa de la plata intretinerii. Din pacate, mutarea nu a mai avut loc, saptamana trecuta, joi, Cristina Stamate ajungand la spital dupa ce i s-a facut rau din nou in casa si a fost dusa de urgenta la spital. 

Desi starea sa de sanatate era critica, actrita se pare ca nu-si pierduse speranta de viata si era conectata la problemele cotidiene. In urma cu 2 saptamani, actrita de teatru a permis unei echipe de muncitori sa intre in apartamentul sau pentru a-i fi schimbate apometrele, operatiune care a fost facuta la toate apartementele din blocul in care locuia.

Cristina Stamate a incetat din viata in aceasta dimineata, la varsta de 71 de ani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies