Dezvăluiri cutremurătoare în cazul tatălui care și-a violat cele patru fiice minore! Mama copilelor rupe tăcerea: „Fetele erau așezate pe pat, iar soțul meu...”

Tatăl a patru fiice minore din Vaslui le-a violat pe acestea împreună cu un complice. Mama fetelor a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cazul care a șocat România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dorel Buhăescu are 51 de ani și este din satul Ferești, județul Vaslui. A apărut în primele pagini ale presei după ce a fost acuzat că și-ar fi violat, împreună cu un alt bărbat, cele patru fiice. Complicele era concubinul uneia dintre fete și fusese condamnat la închisoare în trecut pentru că și-a violat mama.

Cei doi au fost prinși în fapt chiar de unul dintre băieții lui Dorel Buhăescu, în vârstă de 18 ani, care a povbestit tot polițiștilor.

Citeste si: Ea e mama fetiței ”din flori” a fostului principe Nicolae! Primul ei mesaj după anunțul că testul de paternitate a ieșit pozitiv

Citeste si: Bucurie mare la Oradea! Mai mulți bărbați au sărbătorit în mod inedit condamnarea lui Liviu Dragnea: și-au ras live mustățile

Citeste si: Atac șocant asupra unui grup de eleve care mergeau la școală! Bilanțul este devastator: sunt cel puțin 19 victime!

Cum l-a surprins fratele cel mare pe tatăl care și-a violat cele patru fiice minore

„Băiatul meu mai mare, de 18 ani, s-a uitat pe uşã, în casã. Fetele erau aşezate în pat, iar soţul meu cu Moisei V. erau cu pantalonii lãsaţi jos. Când l-a vãzut pe bãiat cã se uitã, soţul meu a început sã-l suduie şi sã-l alunge din ogradã. Bãiatul meu s-a dus în drum şi le-a spus vecinilor ce se întâmplã, iar ei au sunat la Poliţie.

Acum am rãmas singurã cu copiii, dar nu-mi pare rãu. Îmi va fi greu sã-i cresc, dar mã bucur cã l-au luat pentru cã nu aveam viaţă cu el. Numai când îl vedeam, mi se strângea pielea pe mine de frică", a spus mama fetelor, potrivit vremeanoua.ro.

Citeste si: Mesajul sindicaliștilor din penitenciare pentru Liviu Dragnea: "Bine ai venit acasă. În pușcărie, nu e ca la Parlament"

Bărbatul și complicele lui au fost arestați și vor ajunge în fața judecătorilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate