Dezvăluiri cutremurătoare! Jurnalista moartă din Braşov salvase mulţi oameni de cancer! Ziarista apropiata de George Buhnici initiase campanii importante prin emisiunile sale | DEZVĂLUIRI

Elena Cristian, vocea pe care braşovenii o ştiau de la Radio Braşov şi mai apoi de la MIX TV, s-a stins din viată răpusă de o maladie nemiloasă.

Autor: Lia Popescu

Elena Cristian, una dintre cele mai îndrăgite ziariste din Braşov, a murit, ieri, lăsând în urmă numai durere! George Buhnici, un apropiat al regretatei jurnaliste, distrus de veste, a scris un mesaj emoţionant pe contul personal de socializare.
  

“Elena a fost primul om care m-a invătat să condensez informaţia. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie.

Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat. Prea devreme…”, este mesajul scris de George Buhnici pe pagină lui de Facebook.
  
Apropiaţii susţin că Elena Cristian avea mari probleme de sănătate încă de la începutul acestui an! Ei au dezvăluit că ea suferea de o maladie nenorocită care i-ar fi adus sfârşitul mult prea repede. “Avea o boală incurabilă, nimic nu o mai putea ajuta”, au spus prietenii ziaristei decedate. (citeste si povestea tulburatoare a jurnalistei moarte la Brasov)

 

 

 

 

Elena Cristian a încetat din viaţă! Ce a facut jurnalista din Brasov in ultimele luni de viata

În mod cu totul surprinzător, ca o ironie a sortii, Elena a murit în doar câteva luni de la depistarea bolii în condiţiile în care, prin emisiunile sale, de-a lungul timpului, ea încerca să facă tot

posibilul să salveze oamenii de cancer. “A făcut minuni cu demersurile sale. Mulţi au învins maladia şi au trăit fericiţi! Ea însă nu a reuşit să meargă mai departe”, a povestit un coleg!
 
O altă persoană din preajmă ei a descris-o perfect. Elena Cristian a încetat din viaţă, fiindcă “nu a vrut să moară batrana”! “Se  ascundea de obicei în spate, prea cuminte, prea modestă, prea rusinată parcă de strălucire.
Adusese cu ea, când a venit la facultate, din satul din Brăila în care îşi lăsase părintii şi copilăria, tot ce are poporul ăsta mai bun: har, bun simţ cu carul şi inimă bună. Boală a pus-o la pămant în câteva luni. Şi a plecat, lăsand în urmă un băietel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde şi ochi la fel de frumosi”
, a scris Onelia Pascaru, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei jurnaliste. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama secretă trăită de Gabriela Firea în adolescenţă! La un pas să ajungă în stradă! Rudele primarului Capitalei fac azi dezvăluiri tulburătoare! EXCLUSIV

Drama cântăreţului de muzică populară Mihai Turda! Un accident grav la picior i-a schimbat total destinul

Drama a şase fraţi! Tatăl a murit, iar ei locuiesc în condiţii greu de imaginat. Cel mai mult îşi doresc o baie: „Unul dintre ei mângâia capacul toaletei pentru că i se părea...

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies