Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Mihai Constantinescu a trecut printr-o grea încercare în 2007, atunci când a rămas pe drumuri

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Mihai Constantinescu s-a stins din viață, săptămâna trecută, după ce luni de zile, a încercat să supraviețuiască unui accident vascular dur. În vârstă de 73 de ani, regretatul artist a murit, în mod surprinzător, exact atunci când familia credea că, în sfârșit, el a trecut de faza critică.

”Se simțea bine în ultima perioadă. Ne gândeam că o să îl și scoatem de la Terapie Intensivă... Aveam motive să fim optimiști, ne gândeam că, poate, îl vom și externa, că îl vom avea, din nou, acasă”, a spus soția sa, Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro la scurt timp de la decesul lui Mihai Constantinescu.

Citeste si:Doliu în lumea sportului. După Mihai Constantinescu și Leo Iorga o altă celebritate s-a stins din viață

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Citeste si:Am aflat ce face toată ziua Simona, văduva lui Mihai Constantinescu! ”Nu își revine”

Citeste si:Mihai Constantinescu şi-a dat seama că viaţa nu valorează nimic după operaţia pe cord de acum 11 ani: „Am înțeles că viața e o iluzie, iar noi suntem niște pasageri. Când bobina se termină, n-a fost, până la urmă, nimic”

La înmormântarea au venit mulți să îl plângă pe artist și, printre regrete, au ținut să amintească și faptul că, de ani buni, el a fost abandonat de oamenii de muzică sau de cei care ar fi putut să se ocupe de vedetele din perioada comunistă cu un minim respect. Ca un exemplu, s-a vorbit despre Mihai Constantinescu și momentul care i-a frânt inima înainte de a se îmbolnăvi cu adevărat.

Mihai Constantinescu, momentul care i-a frânt inima! ”Am stat pe la prieteni”

Astfel, puțini știu că marele cântăreț a fost evacuate din casa sa naționalizată în 2007 și o bună bucată de vreme, a stat pe drumuri.

Într-un interviu, Mihai Constantinescu a povestit că i-a fost luată casa în care locuise timp de 20 de ani, imobilul fiind preluat de proprietarii de drept ai imobilului naționalizat.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe la ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simt că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitantă stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanța decisese că este a altora. Suma exorbitantă s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus oprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, a declarat în viva.ro acum câțiva ani Mihai Constantinescu, apoi a mai specificat și faptul că... ”problemele acestea o să mă ducă în mormânt”.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Petre Magdin, distrus de durere ”S-au dus 3 prieteni, în doar 3 zile”

De ce a murit cu adevărat Mihai Constantinescu? Mirabela Dauer aruncă bomba: "A fost o eroare, noi știm unde"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i vină rândul

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies