Dezvăluiri cutremurătoare! Tratamentul secret al lui Leo Iorga care i-a prelungit cu doi ani viața

În urmă cu doi ani, Leo Iorga a făcut un tratament secret în Cuba, care l-a ajutat o vreme să se lupte un cancer nemilos!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Leo Iorga a încetat din viață în urmă cu trei săptămâni după o luptă teribilă cu un cancer nemilos.

 Citeste si: Motiv de bucurie în familia Paulei Iorga, la două săptămâni de la moartea artistului Leo Iorga

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Regretatul artist a aflat că suferă de această maladie nenorocită încă din 2011, de când a fost diagnosticat prima oară. În toată această perioadă, Leo Iorga a fost operat de mai multe ori, inițial la plamâni, apoi pe creier. A avut perioade în care nu credea că o mai duce mult, dar credința lui în Dumnezeu, voința și tratamentele dure l-au ținut în viață.

Leo Iorga a făcut un tratament secret înainte de moarte! A recurs la un vaccin care distrugea celulele canceroase 

Pe de altă parte, puțini știu că, în urmă cu doi ani, Leo Iorga a făcut un tratament secret, care avea să dea cele mai bune rezultate! Cântărețul aflase de un vaccin-minune, vaccinul Cimavax, pe bază de venin de viperă, care se realiza doar în Cuba și care îl putea salva, astfel că a plecat de urgență acolo, împreună cu soția sa, Paula.

“Am fost la o clinică din Havana, unde mi-am făcut controale amănunțite și un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat două saptamani. Mă simt bine, nu pot să spun că nu. Iau tratament 6 luni, așa cum mi-au recomandat medicii. Pe lângă asta, mai consum niște ceaiuri naturale. Țin mereu legătura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele și mă simt bine”, a povestit, la vremea respectivă, Leo Iorga.

Citeste si: Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit! Înainte de Leo Iorga, trei membri ai formaţiei şi impresarul au murit înainte de vreme!

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”

Leo Iorga a murit la spital

Leo Iorga a făcut un tratament secret în Cuba, însă, în timp, a preferat să meargă la medici români. Din păcate, încet, încet, nimeni nu a mai putut face minuni pentru marele artist, căci boala s-a generalizat din vara aceasta, l-a doborât și, într-un final, avea să îi învingă organismul. Artistul a închis ochii pentru totdeauna într-un spital din Capitală, avându-i alături pe soția și pe fiul lui.

Galerie foto 
Citește și:

Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum de fosta amantă! Florența Marin și-a făcut apariția la înmormântare

Leo Iorga este plâns de cei doi băieţi ai săi: „Ce frumos e Bellu toamna. O să ne lipseşti”

Un nou caz de dispariție. Doi părinți din Cluj își caută cu disperare fetița de 13 ani de mai bine de 12 ore

Soția lui Leo Iorga e mereu lângă el, în spital: „Mă rog să poată să mai trăiască și să mai cânte... un pic”

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies