Dezvăluiri de senzație! Cum o alintă Nicolae Guță pe Cristina, soția lui însărcinată! ”Vrăjitoareo!”

Nicolae Guță, manelistul care se poate lăuda cu numărul uriaș de copii pe care îi are, este, de ceva timp, fericit din cale afară că blonda Cristina, soția lui, este însărcinată și urmează să îi dăruiască un bebeluș la care artistul visa de mai multă vreme, motiv pentru care face tot ce poate ca să o alinte.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Dar, dacă, atunci când Cristina este de față, Nicolae Guță este doar ”lapte și miere”, atunci când blondina nu este de față, manelistul răsuflă ușurat și o face în toate felurile, apelativul folosit cel mai de sfiind cel de ”vrăjitoare”.

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE de la întâlnirea lui Nicolae Guță cu fiica lui și a lui Beyonce de România! ”Abia a apucat să o vadă pe cea mică”!

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă primeşte comenzi din America pentru dedicaţii! Nicu s-a executat şi s-a băgat în studio! VIDEO

Citeste si: Nicoleta Guţă s-a despărţit de soţul ei de Crăciun? Vezi cu cine a petrecut manelista Sărbătorile!

”Nu o dată l-am auzit, pe când eram la Petroșani, lângă el, întrebând unde este vrăjitoarea. Când nu e ea de față, Nicolae Guță este relaxat, vorbește și glumește cu toți cei din familie. Când e ea însă lângă Guță, el nu mișcă în front, îi este frică să nu o supere cu ceva, mai ales că este însărcinată. A pus, oricum, stăpânire pe el cum nu a mai făcut-o nicio altă femeie”, ne-a spus, în exclusuivitate, un apropiat de-al familiei lui Nicolae Guță.

”Vor avea un băieţel. Nicolae Guţă este fericit până peste poate, el spera ca acest copil să fie băiat. Motivul e simplu: i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, ne-a explicat un apropiat de-al manelistului. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, de când a aflat că soţia lui îi va dărui un băieţel, Nicolae Guţă face tot ce îi stă în putinţă să o răsfeţe cât poate de mult şi să îi satisfacă toate dorinţele pe care le-ar putea avea blondina.

fara descriere

”Cristina are pofte care mai de care mai ciudate, vrea mâcăruri pe care nu le suporta înainte şi insistă să le primească imediat. Iar Guţă face tot ce îi stă în putinţă ca nevestei lui să nu îi lipsească nimic, orice ar avea ea poftă i se aduce imediat, indiferent de cât costă. Nu l-am văzut niciodată pe Guţă atât de generos, plăteşte oricât e nevoie, doar să fie Cristina fericită. Şi, dacă înainte se certau pentru că ea cheltuia prea mult, acum, Cristina poate face orice, Guţă nu mai comentează nimic, scoate banii şi plăteşte orice îşi doreşte ea”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate