Dezvaluiri de senzatie din trecutul echipei Steaua! Cum “si-a furat-o” durul Adrian Bumbescu de la Florentin Marinescu!

Echipa de aur a Stelei, cea care in 1986 castiga la Sevilla Cupa Campionilor Europeni la Fotbal in fata lui FC Barcelona, a avut parte de o multime de intamplari interesante. ##VIDEO8169##

Distribuie pe:

fara descriereFlorentin MarinescuPutini sunt cei care stiu ca in spatele uriasei performante obtinute de fotbalistii lui Emeric Jenei s-au aflat oameni al caror merit nu s-a vazut pe terenul de fotbal, ci in sutele de antrenamente fizice. Unul dintre ei este Florentin Marinescu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Arte Martiale, cel care s-a ocupat de pregatirea fizica a jucatorilor Stelei. Stretching-ul pe care Florentin Marinescu il facea cu Boloni, Lacatus, Iovan , Majearu, Piturca, Belodedici sau Bumbescu dura aproape o ora, timp in care nici unul dintre "vitezisti " nu comenta. "Toti faceau ceea ce le ceream. S-a intamplat ca, la un moment dat , Lacatus sa spuna ca nu mai poate si l-am scos din pregatire! In anii cat am activat la Steaua, echipa nu a avut nici un accidentat", povesteste “Sensei” Florentin Marinescu.

fara descriereAdrian Bumbescu pe vremea cand evolua la Steaua"Parintele" artelor martiale din Romania si-a adus aminte si de un episod interesant, foarte putin mediatizat. E vorba de momentul in care i-a aplicat o corectie fizica lui Adrian Bumbescu, considerat durul lotului. "Bumbi ma tot sicana, lovindu-ma in spate. L-am avertizat, de mai multe ori, ca nu-mi plac astfel de gesturi. Ei bine, la intoarcerea din Finlanda eram in avion si  a repetat acel gest enervant. I-am spus ca este ultima data cand mai accept asa ceva. Nu m-a crezut. A continuat, motiv pentru care i-am aplicat o corectie fizica, cu intoarcerea piciorului in aer. A ajuns pe scaunele din spate! Nu s-a intamplat nimic grav, dar din acea clipa s-a linistit", a explicat Florentin Marinescu.        

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate