Dezvăluiri de ultim moment! Am aflat sexul bebelușului Siminei și al lui Alex Zănoagă! Avem toate detaliile de la ultimele analize făcute de fosta concurentă de la Puterea dragostei

Simina de la Puterea dragostei este însărcinată și, recent, a aflat și sexul copilului

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Nu mai reprezintă niciun secret faptul că Simina Loica este însărcinată! Tânăra din Timșoara a recunoscut, la trei luni de la ieșirea din casa puterea dragostei, că poartă în pântece copilul lui Alex Zănoagă, bărbatul pe care îl consideră cel mai important din viața ei.

”Da, sunt gravidă! Am trei luni și două săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina. Sincer, nu mă așteptat să trec la acest nivel în relația mea cu Alex, poate părea mult prea devreme, însă s-a întâmplat șo ne bucurăm pentru tot ce ni se întâmplă. Pe de altă parte, am rămas surprinși amândoi. Eu, cel puțin, eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina…Repet, nu mai contează nimic acum, decât să fiu sănătoasă și eu și bebelușul”, a povestit Simina de la Puterea dragostei la Teo Show la mijlocul lunii octombrie.

fara descriere

Ce a spus Simina Loica despre primul trimestru de sarcină

Simina de la Puterea dragostei a mai povestit și despre felul în care decurge sarcina. ”Nu am pofte, iar Alex este mereu aproape, are grijă de mine când îmi este rău. Îmi mângâie burtica în fiecare zi, mă întreabă dacă am nevoie de ceva, orice...de la mâncare până la apă, suc, un fruct sau o prăjitură. În plus, mă încurajeză, fiindcă acum mă afectează cam orice. Oamenii mă judecă. Alții mă încurajează, mă felicită. Cine nu are copii, nu știe ce înseamnă”, a mai explicat fosta concurentă la Teo Show.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, transformare totală! Gravidă în 4 luni, iubita lui Alex Zănoagă e de nerecunoscut

Citeste si: Bia a devenit vedetă la Puterea Dragostei! A fost eliminată, dar ce face acum sexy bruneta?

Citeste si: Ce cadou a primit Andra de la Puterea Dragostei de la Bogdan Mocanu! ”E cea mai frumoasă...”

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei a aflat sexul bebelușului ei! ”Exact ce și-a dorit”

La două săptămâni de atunci, mai avem o informație extrem de importantă pentru fanii emisiunii. Simina de la Puterea dragostei a aflat sexul bebelușului ei și, în aceste momente, este și mai fericită. ”Va avea un băiețel, exact ce și-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia făcută de medici, Siminei s-a spus clar că fătul se dezvoltă normal, arată bine, este în grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea și sexul copilului”, au dezvăluit apropiații foștilor concurenți ai formatului matrimonial moderat de Andreea Mantea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate