Dezvăluiri de ultimul moment! O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul: "Am dormit cu Iancu în același pat.."

O fostă concurentă din casa Puterea Dragostei a spus tot adevărul despre relația cu Iancu Sterp.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Legătura lui Iancu cu o fostă conurentă de la Puterea Dragostei
Iancu Sterp


In articol:

Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei, este burlac la momentul actual, după despărțiriea de Denisa. Chiar dacă el a fost suprins de ma multe ori în prezența unor femei, se pare că bărbatul nu și-a făcut nicio relație. Totuși, care este legătura dintre bărbat și o fostă concurentă de la Puterea Dragostei?!

Legătura lui Iancu cu o fostă conurentă de la Puterea Dragostei

După ce s-a despărțit de fosta lui iubită, Denisa, Iancu nu și-a mai făcut nicio relație. Tot mai multe persoane din mediul online s-au gândit la faptul dacă are sau nu pe cineva burlacul. Pentru că au apărut mai multe zvonuri legate de o posibilă relație cu Simona Braboveanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, se pare că adevărul a ieșit la iveală.

Citeste si: Intră soția lui Mihai Gâdea în lumea politică? Mircea Badea despre „bomba anului” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a recunoscut în fața tuturor. Ce se întâmplă între el și Ella: „În fiecare săptămână...”

Citeste si: Adelin, cerut insistent în casa Puterea Dragostei, după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Ștefania! Fostul concurent se încordează pe Internet

Simona a primit o întrebare pe contul său de Instagram de la o urmăritoare care suna în acest mod: Te-ai culcat cu Iancu?. Frumoasa șatentă nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns, ba chiar a precizat că a dormit cu mai mulți bărbați. În plus, ea a mai adăugat faptul că relația dintrea ea și Iancu este una doar de prietenie. 

Legătura lui Iancu cu o fostă conurentă de la Puterea Dragostei
Simona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei

"Am dormit cu Iancu în același pat, la ziua Siminei, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Am dormit și cu Bobicioiu, la munte, în același pat și nu s-a întâmplat nimic între noi pentru că noi suntem prieteni foarte buni și nu au gesturi d-alea urâte.", a spus Simona Braboveanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Demisia momentului! Cutremur în politică. Nimeni nu se aștepta. A plecat înainte de alegeri

Cele 5 alimente minune care te scapă rapid de grăsimea abdominală: Include-le în dieta ta de zi cu zi și vei vedea diferiența în scurt timp

LIVE Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 30 octombrie 2020. Vezi emisiunea Online!

Ella şi Bianca, din nou la cuţite! De la ce a pornit scandalul dintre ele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies