Dezvăluiri despre iubita lui Victor Slav! Frumoasa Raluca are o pasiune extravagantă! Uite din ce club exclusivist face parte

Iubita lui Victor Slav, pasiune extravagantă. Uite din ce club face parte tânăra.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bomba iernii este, clar, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar de data aceasta este pe bune, o relaţie asumată, recunoscută de Victor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă o săptămână.

Deci, din păcate, domnişoarelor, cel mai râvnit burlac din România nu mai este singur, ci trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi discretă de câteva luni. Cine este fermecătoarea tânără care i-a furat inima "vulturului" Slav?

Offf, dragile noastre, rar îţi este dat să vezi aşa o...superbitate... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

Iubita lui Victor Slav, pasiune extravagantă. E membră a unui club exclusivist.

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Nici nu e de mirare că l-a vrăjit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce...

fara descriere

Şi dacă vă imaginaţi că o femeie care arată aşa este pasionată doar de shopping şi trucuri de înfrumuseţare, aflaţi că iubita "vulturului" Victor are cu totul alte hobby-uri.

Raluca este membră a asociaţiei "Onelife Rally", un grup de oameni pasionaţi de maşini de lux şi călătorii, care se reunesc o dată pe an şi pornesc la plimbare cu automobilele prin mai multe ţări, în zone cu peisaje superbe cum de altfel este şi Transfăgărăşan-ul nostru.

De regulă participanţii se opresc doar la hoteluri şi restaurante de cinci stele, obiceiuri ce fac din "Onelife Rally" un club exclusivist.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate