Dezvăluiri despre iubita lui Victor Slav! Frumoasa Raluca are o pasiune extravagantă! Uite din ce club exclusivist face parte

Iubita lui Victor Slav, pasiune extravagantă. Uite din ce club face parte tânăra.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bomba iernii este, clar, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar de data aceasta este pe bune, o relaţie asumată, recunoscută de Victor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă o săptămână.

Deci, din păcate, domnişoarelor, cel mai râvnit burlac din România nu mai este singur, ci trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi discretă de câteva luni. Cine este fermecătoarea tânără care i-a furat inima "vulturului" Slav?

Offf, dragile noastre, rar îţi este dat să vezi aşa o...superbitate... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

Iubita lui Victor Slav, pasiune extravagantă. E membră a unui club exclusivist.

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Nici nu e de mirare că l-a vrăjit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce...

Şi dacă vă imaginaţi că o femeie care arată aşa este pasionată doar de shopping şi trucuri de înfrumuseţare, aflaţi că iubita "vulturului" Victor are cu totul alte hobby-uri.

Raluca este membră a asociaţiei "Onelife Rally", un grup de oameni pasionaţi de maşini de lux şi călătorii, care se reunesc o dată pe an şi pornesc la plimbare cu automobilele prin mai multe ţări, în zone cu peisaje superbe cum de altfel este şi Transfăgărăşan-ul nostru.

De regulă participanţii se opresc doar la hoteluri şi restaurante de cinci stele, obiceiuri ce fac din "Onelife Rally" un club exclusivist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P